Elektrovojvodina ponovo apeluje na dužnike

Elektrovojvodina je uputila novi poziv potrošačima da plate dugovanja za struju.
Elektrovojvodina je uputila novi poziv potrošačima da plate dugovanja za struju.

U tom preduzeću kažu da je, zbog zimskih uslova, niskih temperatura i povećane potrošnje otežana isporuka električne energije, a od plaćanja računa zavisi održavanje električne mreže. ''Apelujemo na sve kupce koji nisu platili račun da to urade što pre, kako ne bi došli u situaciju da im se obustavi dalja isporuka električne energije.

Ispunjavajući svoju obavezu, kupci omogućavaju stabilan rad elektroenergetskog sistema'', poručuju iz Elektrovojvodine.

  • Neznalica

    05.02.2011 16:33
    Ostavite sirotinju na miru ,idite naplatite VLADI SRBIJE pa onda dodjite kod sirotinje.
  • Shomy

    30.12.2010 19:29
    dvostruki standardi
    Zasto postoje kaznene ekspedicije za naplatu samo u Vojvodini. Za samo 4-5000 din. dolaze da odseku struju, a u Beogradu mozes da budes duzan i po 40-50.000 din. i da te niko ni ne opomene, a da ne govorim jos juznije. Naravno da mora da se plati potrosena struja, ali zasto su arsini razliciti. Da li to znaci da smo mi u Vojvodini gradjani drugog reda?
  • Adice

    28.12.2010 12:36
    2011. izborna, a ne (k)radna godina
    Redovno plaćam svaki račun, i stalno dobijamo opomenu ! Biće da su "pobrkali" lončiće... Zato 2011. mora biti izborna, jer ostanu li bezumni na vlasti, upropastiće i pokrasti i to malo što je ostalo !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti