Tuže ih jer su u sopstvenim stanovima

Protiv kupaca stanova na Bulevaru Jovana Dučića, koji su se nasilno uselili u svoje stanove, investitor Milan Vučković podneo je krivične prijave.
Protiv kupaca stanova na Bulevaru Jovana Dučića, koji su se nasilno uselili u svoje stanove, investitor Milan Vučković podneo je krivične prijave. Predstavnik kupaca, Zoran Stevanović, kaže da je u međuvremenu investitor unajmio obezbeđenje da spreče stanare da usele, i da je došlo i do incidenata.

"Obezbeđenje nas ometa da unesimo nameštaj i često dolazi do problema. Posebno je bio arogantan jedan od čuvara koji je jednom prilikom i nasrnuo na čoveka i uhvatio ga za gušu. Dolazio je i gazda obezbeđenja sa ljudima u civilu, pa su maltretirali i pretili ljudima koji su se useljavali. Dolazila je i policija, ali su s vremenom odustali jer smatraju da to treba da se reši sudskim putem", navodi Stevanović.

Stevanović ističe da kupci u poslednje tri nedelje, koliko su u stanovima u Jovana Dučića, novu adresu prijavili Informatici i drugim preduzećima i promenili adresu u ličnim dokumentima, što ne bi bilo moguće da nisu punopravni vlasnici stanova. Stevanović dodaje da su podneli prijavu protiv obezbeđenja, a u međuvremenu očekuju da će se parnica protiv investitora rešiti u njihovu korist.

Podsetimo, kupci su u novembru prošle godine protestovali zbog toga što ne dobijaju stanove koje su platili i koji im po zakonu pripadaju. Investitor Milan Vučković odbijao je da im preda stanove, dok ne reši dugovanja firme od koje je preuzeo zgrade. Međutim, investitorska firma iz Kraljeva, gde je Vučković jedan od direktora, prekinula je svaki dijalog sa kupcima, zbog čega su oni bili primorani da se na silu usele u svoje stanove.
  • 28.08.2012 15:41
    pomoc!
    Zaista vise ne znam sta da radim,te ovim putem molim one koji ovo procitaju,a to su svi oni nesrecnici(kao i ja sama),koji su kupili stanove od Milana Sorstaka iz Kongrad nekretnina,da se sakupimo,i da vidimo sta mozemo ono bar zajednicki preduzeti.
  • 25.01.2012 15:34
    ovcica
    Sta sada?Peta godina kako sam Milanu Sorsaku dala pare za stan,tj cardak ni na nebu,ni na zemlji,pravno mu ne mozes nista,njega ne mozes uhvatiti u kancelariji,i kada se to desi,on kuka kako nema para,a drzava je takva,kakva jeste.On i dalje radi (jer nije ucinio nikakvo krivicno delo),a ja da se zalim upravi vodovoda!STRASNO!
  • Podbara

    03.03.2011 09:47
    Za Sorsaka
    Kupili smo stan od ovog investitora, koji je inace po zanimanju stolar. Cekamo vec godinu dana da se uselimo, a neki ga tuze i idu po sudovima vec 3 godine. Ako neko zna nesto vise i ima probleme sa istim neka se oglasi ovim putem. POZZZZZ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti