Propadaju nam pijace

Prema rečima prodavaca, promet na novosadskim pijacama opao je za čak 40 odsto.

Prema rečima prodavaca, promet na novosadskim pijacama opao je za čak 40 odsto.

Zakupci tezgi kažu da jedva završavaju dan na pozitivnoj nuli, jer su zbog lošeg materijalnog stanja sugrađana višestruko snizili cene svojih proizvoda. Oni navode da se Novosađani šetaju pijacama, zapitkuju i produže dalje.

Kako za "Blic" tvrde u "Tržnici", podataka o tome za koliko je pao promet na pijacama nema, ali potvrđuju da sve više prodavaca odbija da produži ugovor o zakupu jer kažu da im se ne isplati.

  • sreta mitic

    01.03.2011 10:50
    seme ivanjickog krompira
    intresuje me cena ivanjickog krompira i dal saljete ne kucnu adresu?
  • banetu

    02.02.2011 17:02
    zasto propadamo ?
    gospodo gradjani , citam i ne verujem koliko ste neinformisani i politicki obojeni.Pijace su posledica izbeglicke politike ..... nema proizvodnje i eliminisan je domaci seljak sa pijace a sve to rade megamarketi kojima odgovara uvozna roba . Za koju godinu sve ce biti uvozno i genetski modifikovano , a vi cete kupovati na odlozeno placanje samo za debele pare . Domacin je ponizen i upropasten , a zato su krivi ,crveni,plavi ,zuti a samo vi niste ...razmislite. Svi cemo raditi za 25000 i bicemo srecni sto imamo posao . Svi strajkuju ...hoce pare ...budzetske firme , a sta cemo mi privatnici i nezaposleni ...zar se ne bojite ???
  • informacija

    20.01.2011 11:58
    @Gavra
    U ozbiljnim zemljama pijaca je INSTITUCIJA i na nju se ide VIKENDOM,ozbiljni politicari na pijaci srecu gradjane-glasace.Zaboravih,Srbija ipak nije ozbiljna zemlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti