Bori Otiću Februarska nagrada

Za dobitnika Februarske nagrade Novog Sada za 2010. godinu, komisija za dodelu nagrada predložila je novinara Radio televizije Vojvodine, autora emisije "Petkazanje" Boru Otića.

Za dobitnika Februarske nagrade Novog Sada za 2010. godinu, komisija za dodelu nagrada predložila je novinara Radio televizije Vojvodine, autora emisije "Petkazanje" Boru Otića.

Nagrada se dodeljuje povodom 1. februara, Dana grada, za dostignuća i najznačajnija dela koja afirmišu Novi Sad.

Otića je za nagradu predložilo Vojvođansko udruženje preduzetnika, a odluku komisije trebalo bi da potvrde odbornici Skupštine grada na Svečanoj sednici, 28. januara.

  • MB

    23.01.2011 23:27
    E DA JE DRUŠTVO SRCE BORINO
    Čovek čeličnog kova, a srcem i dušom razgovara.

    MOJ BALKANSKI ČOVEČE RAVNICE
    ŠTO MILUJEŠ POLJA I PŠENICE
    U GRUDIMA TI VELIČANSTVO SPAVA
    A SRCE ČELIČNO KAO U DŽINA, LAVA!!!

    KOMŠIJE TE I DOBRI LJUDI TRAŽE
    SVAKO IMA ŠTOGOD DA TI KAŽE
    TVOJA REČ JE K'O JABUKA KUMA
    CVETNA DUŠO I GLAVO OD RAZUMA!!!

    ŠTA JOŠ REĆI ZA OTIĆ MOMČIĆA
    NAGRADE SU SVE ZA NJEGA SIĆA
    ŽIV MI I ZDRAV OSTAJ DRUŽE BORO
    PLAVI DUNAVE I TI FRUŠKA GORO!!!
  • Milan

    23.01.2011 11:18
    Sve čestitke Bori!
    Sve čestitke Bori Otiću sa severa Bačke! Svaka čast za njegov novinarski rad za žalošću konstatujući da je u Vojvodini usamljen u svom radu i da je "Poslednji Mohikanac". Naravno da zaslužuje nagradu grada Novog Sada iako ne živi u tom gradu ali radi u njemu i tako podiže ugled tog grada. Takođe svojim emisijama daje veliki doprinos kulturi i očuvanju tradicije Vojvođana. Dok ovo pišem sećam se divnog nedavnog priloga iz emisije o svinjokolju kod jednod Slovaka u Bačkom Petrovcu i činjenici da u 21. veku - u eri medija, da nije Bore takvi divni tradicionalni običaji ne bi bili zabeleženi kamerom.
  • Misljenje

    22.01.2011 21:03
    Cestitke
    Cestitke Bori Oticu za ovo priznanje! Bravo! Ovo treba da bude merilo vrednosti u Vojvodini, a ne "rijaliti" djubre i ostali turbo produkti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti