Kvalitet hrane zadovoljavajući

Svega pet od 261 kontrolisane namirnice bilo je neispravno, pa je opšta ocena hrane na novosadskom tržištu zadovoljavajuća, podaci su Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

Svega pet od 261 kontrolisane namirnice bilo je neispravno, pa je opšta ocena hrane na novosadskom tržištu zadovoljavajuća, podaci su Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

Takođe, kontrolisana je i pozitivno ocenjena hrana u predškolskim ustanovama.

Lekari Instituta, međutim, za naredni period, apeluju na sugrađane da najviše računa povedu o prevenciji protiv sezonskog virusa gripa H1N1, koji je, u prve dve nedelje januara registrovan kod 10 osoba na teritoriji Vojvodine.

  • Луд, збуњен...

    20.01.2011 13:35
    Где се деде, она, антологијска изјава о исправности воде "65%"!? И слика је била добра, а сада остадоше мућкови!!!
  • jos malo mlada

    20.01.2011 11:51
    izzv sajt
    OD AVGUSTA MESECA DO DANAS NEISPRAVNO OD 35 DO 46%
    UZORAKA VODE ZA PICE!
    IMA LI NORMALNIH?
  • malo mlada

    20.01.2011 11:36
    Zuti institut za javno zdavlje, zuta inspekcija
    Prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, dobijenih u decembru 2010. i tokom prve dve nedelje 2011. godine, utvrđena je zdravstvena ispravnost oko 65 odsto vode za piće u Novom Sadu.

    Svega pet od 261 kontrolisane namirnice bilo je neispravno, pa je opšta ocena hrane na novosadskom tržištu zadovoljavajuća.

    U KOJU GRUPU SPADA VODA ZA PICE, AKO NIJE HRANA?
    IMA LI KO NORMALAN DA SPRECI DALJE URUSAVANJE KVALITETA
    OSNOVNE ZIVOTNE NAMIRNICE U OVOM GRADU VODE?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti