Nataša Bekvalac možda postaje asistentkinja

Iako je tek upisala treću godinu studija, pevačica Nataša Bekvalac bi mogla da postane asistentkinja na Univerzitetu "Megatrend" u Novom Sadu.

Iako je tek upisala treću godinu studija, pevačica Nataša Bekvalac bi mogla da postane asistentkinja na Univerzitetu "Megatrend" u Novom Sadu.

Prema rečima rektora ovog privatnog univerziteta, Miće Jovanovića, Nataša je dobar student i ako ovako nastavi, želeo bi da ostane na fakultetu kao asistent kada završi studije.

Bekvalčeva kaže za "Blic" da je oduvek bila dobar đak, pa je zato i upisala Fakultet za kulturu i medije, i da je počastvovana ponudom za mesto asistenta, koje doživljava krunom svoje intelektualne karijere.

Pevačica je inače postala zaštitno lice ''Megatrenda'', našeg najstarijeg i najvećeg privatnog univerziteta.

  • COA

    18.04.2011 12:25
    Svaka budala moze da radi na megableji..
  • haha

    25.01.2011 18:50
    http://www.youtube.com/watch?v=qHRJ0OIONQQ
  • no name

    24.01.2011 10:00
    dodje student kod natase bekvalac i pita zbog cega sam pao ispit...... natasa: zbog da jedes govna :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti