Urbanisti Zelenila "vežbaju" parama građana

Još nije poznato kada će Miletićeva ulica dobiti novo zelenilo i klupe umesto onih koji su se do jesenas nalazili na tom mestu.
Još nije poznato kada će Miletićeva ulica dobiti novo zelenilo i klupe umesto onih koji su se do jesenas nalazili na tom mestu. Portparol "Gradskog zelenila", Ivan Nožinić, kaže za Radio 021 da su u toku razgovori o tome kako da se ova ulica ozeleni tako da odgovara svima.

"Dok je tu stajao mobilni drvored primili smo peticiju građana koji su se žalili na veliku količinu smeća koje se u njima skupljalo i odakle se širio neprijatan miris", navodi Nožinić.

Međutim, u "Zelenilu" nisu umeli konkretno da odgovore zašto je njihovim urbanistima trebalo toliko dugo da procene da se drveni mobilijar ne uklapa u sredinu. Takođe, izostao je odgovor  i zašto se takve stvari ne procenjuju pri urbanističkom planiranju, bez nepotrebnog trošenja novca građana.

Drvene klupe i žardinjere premešteni su u pešački prolaz između ulica Ilije Birčanina i Svete Kasapinovića, u Braće Mogin na Detelinari, u Valentina Vodnika i u ulicu Vojvode Bojovića. Pojedine se trenutno nalaze kraj kontejnera i na parkinzima, a zelenilo se potpuno sasušilo. U drveni mobilijar je uloženo 1,4 miliona dinara.
  • @JA - @JA - evo me

    28.02.2011 19:48
    I ne samo izvestaj
    Valjda ces i castiti? Nece biti da nemas racuna.
  • JA

    28.02.2011 16:00
    @JA - evo me
    Čestitam na brzini! Radi se do pola 4, a komentar u 15:37. Ili si brz ili bežiš ranije. Što se tiče izveštaja, lično ću ti ga doneti u kancelariju sutra u 8 ujutro, kako izveštaj tako i pozdrave od Bože i ekipe.
  • @JA - evo me

    28.02.2011 14:37
    U pitanju je briga!
    Posle sluzbenog puta red je podneti izvestaj o tom putu: gde si bio, sta si radio, koliko novca si odneo, koliko vratio... Nije li to normalno?
    Nije nama toliko ni bitno gde si bio niti zasto zna se).
    Mi smo se zabrinuli da te (vas) ne uhvate na granici kao onog nesrecnog konobara iz Toplane. Zamisli da zbog tri-cetiri hiljade eura zavrsite na Klisi umesto na Bistrici ili bize Strandu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti