Gradonačelnik zadovoljan radom zimskih službi

Gradske službe rade na čišćenju snega punim kapacitetom, a gradonačelnik Igor Pavličić kaže da se raduje snegu, jer deca mogu da se igraju.

Gradske službe rade na čišćenju snega punim kapacitetom, a gradonačelnik Igor Pavličić kaže da se raduje snegu, jer deca mogu da se igraju. On kaže da su komunalna policija i inspekcija dobile nalog da prvo upozoravaju, pa onda i kažnjavaju građane koji ispred svojih zgrada i lokala nisu očistili sneg.

"Bitno je da su ulice prohodne. Mi tradicionalno imamo problem sa sremskom stranom grada, ali je put ka Institutu prohodan, kao i prema svim bolnicama i u centru. Jedini problem je što je saobraćaj usporen, ali to je normalno kad je vreme ovakvo", kaže gradonačelnik.

Pavličić smatra da u Novom Sadu ne postoji potreba za time da grad plaća ljude koji se dobrovoljno prijave da čiste sneg: "Mislim da je kod nas situacija prihvatljiva i da zimske službe dobro rade svoj posao. Ipak, najvažnije je da svako ispred svoje kuće i zgrade očisti sneg. Tih desetak minuta posla dnevno za svakog od nas će mnogo olakšati problem".

Gradonačelnik kaže da je zadovoljan u kolikoj meri je grad prohodan, iako se ovako intenzivne padavine u Novom Sadu retko dešavaju.

  • Milutin

    03.03.2011 12:07
    Igor zadovoljan, a NSdjani ?
    Kako Igor proglasi zadovoljstvo, sopstveno?

    Tako sto proseta ulicom svojom, ili posalje nekog (koga je izabrao za saradnika istim metodom kako je i postavio kljucne ljude u gradu) da istrazi kakvo je stanje na ulicama Novog Sada ?
  • E.T

    02.03.2011 17:29
    Ako nam je Igor zadovoljan prohodnoscu ulica, onda su one sigurno dobro ociscene. Samo sto mi, ostali nemamo dzipove sa pogonom na sva cetiri tocka i sto nemamo uvek novac za autobuske karte, pa pesacimo.Ko nam je kriv? Da se vozimo busom ili taksijem, ne bismo se zalili na sneg. Nas gradonacelnik samo pokazuje koliko ga nasi svakodnevni problemi interesuju. Da smo iole pametni, vec bi takve -zadovoljne odavno smenuli. Ovako cemo cekati prolece, da sneg okopni i da nam ulice budu prohodne. Nemojte ocekivati da neko iz gradske cistoce po ovakvoj hladnoci radi. Dosta je sto su prokrcili stazu do opstine. Ko pogleda na NS televiziju, bageri se vrte samo gde su kamere-ko na Dvoru-uziveli se ljudi.
  • Kika

    26.02.2011 19:51
    A da se gospodin gradonačelnik prošeta Ulicom Braće Ribnikar, Limanskom pijacom...?Baš me zanima da li bi i onda bio zadovoljan?Parkinzi su u očajnom stanju... E, da su samo parkinzi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti