Foto: Dan posle velikog snega

Bez obzira na to što je sneg prestao da pada, bageri i kamioni "Čistoće" i danas se mogu videti kako čiste centar Novog Sada i pešačku zonu. U sporednim ulicama još ima nanosa snega koji otežavaju saobraćaj, ali i prolazak pešaka.

Bez obzira na to što je sneg prestao da pada, bageri i kamioni "Čistoće" i danas se mogu videti kako čiste centar Novog Sada i pešačku zonu. U sporednim ulicama još ima nanosa snega koji otežavaju saobraćaj, ali i prolazak pešaka.

Sam centar, dakle Trg slobode, skoro ceo je očišćen, ipak je tu Gradska kuća, dok sneg oko Miletića niko nije dirao.

 

 

Trotoari su uglavnom raščišćeni, a i pojedini Novosađani su se pobrinuli za to, pa su subotu prepodne iskoristili da očiste ispred njihovih lokala i kuća, naročito u Ulici Laze Telečkog, gde će Komunalna policija uvek sigurno prošetati.

Osim toga, ova ulica će večeras biti vrlo prometna zbog velikog broja lokala koje svakog vikenda pohode mladi ljudi.

I dok neki zbog snega imaju posao više ili još jednu strepnju da li je propisno "uklonjen", neki su poželeli da izraze svoju ljubav, pa se ovakav transparent može videti na Trgu mladenaca.

A bilo je i onih koji ne mare za sneg i velike proteste u svetu, već za nedavni uspeh naše teniske reprezentacije i priliku da u Novom Sadu ovekoveče salataru.

  • 01.03.2011 23:14
    Ako se državne službe ne kažnjavaju zbog nečišćenja snega, bar bi mogli da otpustaju rukovodioce nadležnih službi. Na ukrštanju bul Oslobođenja i Braće Ribnikar, od tečnog snega i vode se ne može preći ulica! Futoška, Cara Dušana, Cara Lazara, Safarikova... nisu ocišćeni na delovima koje su trebale ocistiti gradske službe. Cekaju da se sneg sam otopi, a moramo da se pitamo gde su i šta rade oni koji su plaćeni da čiste? Ne odnose ni leševe promrzlih pasa.Kad bolje razmislim, mogli bismo ih i mi zakopavati po našim baštama. Ne mogu, a da se ne upitam da li gradska vlast i njene sluđbe imaju ikakvih dužnosti i obaveza?
  • 28.02.2011 09:44
    ....ciste grad!!! po pisanju novinara ispada da stajaliste-okretnica autobusa peko puta Uspenske crkve nije u centru,otopljenog snega kol'o 'oces-lapavica, vode od otopljenog snega do clanaka i to je cist centar
  • ja

    27.02.2011 15:45
    antona cehova
    Cistoca radi. Gde su putari, na raskrsnicama jos uvek ima snega.U koju kategoriju ulica spada ul Antoba Cehova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti