FOTO: Rekordan broj učesnika Novosadskog polumaratona

Više od 700 trkača takmičilo se danas na 18. Novosadskom polumaratonu, a na stazi od 21 kilometra najbrži je bio Goran Miličić iz Leposavića u vremenu 1 sat, 10 minuta i 4 sekunde.
Više od 700 trkača takmičilo se danas na 18. Novosadskom polumaratonu, a na stazi od 21 kilometra najbrži je bio Goran Miličić iz Leposavića u vremenu 1 sat, 10 minuta i 4 sekunde. Drugi je kroz cilj prošao Miloš Milovanović iz Starčeva, a treći Kuljanin Zdravko Mišević. Kod žena je pobedila Ruskinja Ekatarina Hokleva ispred Ksenije Bodlović iz Beograda.

Na programu je bila i trka na 10,5 kilometara, trka zadovoljstva, poletarac-trka mališana i puzeća trka beba, a najviše takmičara posle polumaratonske trke okupila je trka predškolaca.

U publici su ipak dominirali roditelji.

Da sve prođe u najboljem redu pobrinula se saobraćajna policija, hitna pomoć i komunalne službe. Većih zastoja u saobraćaju nije bilo. Mnogi od učesnika došli su na trg još u devet, a zagrevanje se obavljalo u svim okolnim ulicama.

  • FCB

    30.03.2011 22:57
    @Bi vši sportista
    U pravu si, blokiraju priobalni deo grada! Trebalo bi ceo da blokiraju bre! Kao Beograd... A ne da maraton kruzi po keju 10 puta. A ti ako ti je problem što jedan dan u godini ne možeš da se vozikaš kolima po apsolutno celom gradu, preseli se u neku selendru gde se ne organizuje ovakva promocija sporta, već nekakva kobasicijada i rakijada, gde se promovišu holesterol i alkohol.
    Možda još da ukinemo i pešačku zonu u centru da možeš kola i u baštu kafića da parkiraš.
  • Bi vši sportista

    29.03.2011 14:19
    Beogradske zabave u Novom Sadu
    Lepo je voleti sport i njime se baviti.
    Ovo što se dešava u N.Sadu svake godine, a što nazivaju maratonom, to je sve drugo a ne sport.
    Grad se, u svom priobalnom delu, potpuno
    blokira,svi koji stanuju u tom delu
    (Liman I , II i III)ne mogu ni kući ni od kuće, a gomile policajaca sa sve vozilima dangubi po tri sata na obezbedjenju. Naravno da su ozlojedjeni što moraju nedeljom pre podne da dangube ništa ne radeći, a još uobičajeno pada "maratonska" kiša skoro svake godine. Ukupno takvi društveni povizi mogu se okarakterisati kao RUŽENJE NARODA . Još me samo interesuje koliko publike je @DEJAN video na ulicama. Ja sam video samo one koji su čekali da se skine blokada.
  • Dejan

    28.03.2011 05:19
    Lepa vest
    Konacno jedna lepa vest. Veliki pozdrav sportistima i gradjanima Novog Sada koji su izasli na ulice da ih pozdrave!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti