Srce za srce četvoro mališana

Humanitarna akcija "Srce za srce" u organizaciji Rotaract kluba i kafića "The Pub" za pomoć deci oboleloj od teške Batenove bolesti održava se tokom cele nedelje.

Humanitarna akcija "Srce za srce" u organizaciji Rotaract kluba i kafića "The Pub" za pomoć deci oboleloj od teške Batenove bolesti održava se tokom cele nedelje. Organizatori akcije pozivaju Novosađane da svrate u "Pab" i kupovinom svetlećeg srca pomognu da četiri dečija srca nastave da kucaju, Aleksino, Lukino, Strahinjino i Zojino.

Jedina nada za ovu decu je tretman matičnim ćelijama u Kini koji košta 32.000 dolara po detetu. Porodice ove dece sada izdvajaju i do 1.000 evra mesečno za nabavku lekova kako bi svojoj deci produžili život. Ako deca uspeju da odu na drugi tretman u Kini (bili su pre sedam meseci, ali su se simptomi ponovo vratili), onda bi i krajem godite otputovali u Ameriku na klinička ispitivanja.

U petak i subotu će u Pabu (Lasla Gala 2 ) biti organozovane humanitarne žurke za prikupljanje sredstava oboleloj deci.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti