Smanjuju Vladu, a niko ne dobija otkaz

I pored najave da će rekonstrukcija Vlade Vojvodine doneti i smanjenje administracije, niko od zaposlenih u Izvršnom veću neće dobiti otkaz, saznaje Radio 021.

I pored najave da će rekonstrukcija Vlade Vojvodine doneti i smanjenje administracije, niko od zaposlenih u Izvršnom veću neće dobiti otkaz, saznaje Radio 021.

Prema nezvaničnim informacijama, pojedini fukcioneri će funkcije zameniti nižim, pa će tako sekretari ukinutih sektora postati zamenici združenih sekretarijata. Isti model biće primenjen i na sve niže funkcije, pa će nekadašnji zamenici postati pomoćnici novih sekretarijata.

Prema predlogu, spajaju se sekretarijati za kulturu i informisanje, zdravstvo i socijalnu politiku, obrazovanje i upravu, za regionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, a sekretarijat za urbanizam spaja se sa sekretarijatom za zaštitu životne sredine.

Radikali ne podržavaju rekonstrukciju

Poslanici Srpske radikalne stranke su danas najavili da će na narednom zasedanju Skupštine Vojvodine glasati protiv odluke o rekonstrukciji pokrajinske Vlade jer je, kako tvrde, u pitanju farsa pokrajinskih vlasti. "Rekonstrukcija Vlade Vojvodine je farsa koju je smislila pokrajinska vlast kako bi barem za kratko vreme prikrila drastičan pad standarda građana, veliku nezaposlenost, kao i katastrofalan položaj poljoprivrede i industrije u Vojvodini. Zato će radikalski poslanici biti protiv rekonstrukcije na zasedanju Skupštine zakazanom za 5. april", rekao je poslanik radikala Goran Tajdić.

On je dodao da rekonstrukcija pokrajinske vlade neće doneti nikakve uštede, niti smanjenje činovničkog aparata u sekretarijatima. (M.S.)

  • 02.04.2011 11:09
    @Sale Novosadjanin
    "tebi stvarno treba ukinutu rts i pink.verovatno izvore informacija trazis i u radio krajini i tv dugi.
    zasto bih zaposljavao nekog iz mne ili tzv rs ili bih?
    nisam ja unhcr."

    Sa ovim si sve rekao i potvrdio.
  • @sale novosadjanin - @bns

    31.03.2011 13:08
    Da ali
    Voleti vise SVOJE ne znaci mrzeti drugog. to jeste tacno.
    Ali ne nogu nikako da ukapiram da Ti zapravo nemas dokaze da volis svoje a iz tebe kulja mrznja prema necemu sto ti mislis da nije tvoje. jer i ti koje ne volis su ti tu negde komsije. Jesi li to ti ukapirao?
  • @Sale novosadjanin

    31.03.2011 13:04
    Specijalisticki pregledi?
    Da li Vi te Vase radnike od 23 do 63 godine saljete na periodicne specijalisticke preglede?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti