Počela izgradnja dečje Poliklinike

Izgradnja Poliklinike Dečje bolnice trebalo bi da bude završena do kraja godine.
Izgradnja Poliklinike Dečje bolnice trebalo bi da bude završena do kraja godine. Predsednik Vlade Vojvodine, Bojan Pajtić, kaže da bi nova Poliklinika trebalo da objedini sve službe neophodne za efikasno pružanje pomoći ambulantnim pacijentima.

"Ukupno 350 miliona dinara će biti investirano u Polikliniku i očekujemo da bude završena do kraja ove godine. Procena je da će preko 100 hiljada pacijenata godišnje ovde dolaziti. To pokazuje koliko je važna izgradnja ove Poliklinike", kaže Pajtić.

Napominjući da će u novoj Poliklinici biti objedinjene klinike za pedijatriju i dečju hirurgiju, direktor Dečje bolnice Georgios Konstantinidis je istakao da će nova zgrada, opremljena prema najsavremenijim svetskim standardima, pre svega znatno smanjiti gužve u hodnicima. Postojaće i deo koji će se koristiti za izolaciju potencijalno zaraznih pacijenata.

  • Dr Petrović

    01.04.2011 04:35
    Urgentni centar
    Ogromna ulaganja i velika politička pompa, rezultiraše izgradnjom 1/3 urgentnog centra, gde 2/3 trune, dok se ovde udaraju temelji i bacaju pare, umesto da je za tu svrhu završeno barem jedno krilo ( još 1/3), što je normalnije, nego rušiti i zidati. Ovo je još jedno od skupih ( po našim leđima ) slikanja uz obavezne table. Tu nema sinhroniciteta i dogovora, već, naprotiv, političke i lične samoživosti.
    U međuvremenu je neko odneo kompletan krov sa urgentnog centra i pored skupo plaćenih kamera i obezbeđenja. O tome svi ćute.
  • Pacijent.

    31.03.2011 21:07
    Doktora Doktora Doktora!!!
    Ne treba nasem malom pacijentu bolnica,ona treba politicaru Pajticu.Malom pacijentu je dobra i stara bolnica ,pod uslovom da je puna strucnih i nasmejanih doktora sa kvalitetnim primanjima pa ce i tom malom pacijentu u naj vecem bolu biti lakse jer ima kome da kaze A.
    Ako u novu bolnicu bude dolazilo da radi osoblje kao ovo u staroj i bude falio materijal i oprema nista od EVROPSKIH standarda lecenja,zdrava gospodo iz Banovine .
  • SAMO VAS GLEDAM

    31.03.2011 20:57
    INVESTICIJE !
    Samo se otvaraju nove investicije,da bi se doslo do vece provizije.Ova vlast je procenila da nije dobro bilo sta popravljati vec samo novo i sto skuplje a da pri tome ne razmislja da i to novo sutra mora da se odrzava jer ce prekosutra biti ne upotrebljivo.Pogledajte samo na sta nam lici grad ,pun prasine blata rupa radova ne kvalitetnih.Nema nadzora za prokopavanja i zapocete a ne zavrsene ulice(Doze DJerdja)U novoj bolnici ce moci da se zaposle samo opet njihovi .Za malo da nam Pajticka bude direktor KC Vojvodine (valda ih bilo sramota pa odustali).
    Glasao ja za njih, ali ovo sto rade majo je reci, STRASNO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti