Sutra konačno odluka o grejanju po utrošku?

Sednica gradske Skupštine koja je prekinuta prošle nedelje, pa odložena, trebalo bi da bude održana u petak.
Sednica gradske Skupštine koja je prekinuta prošle nedelje, pa odložena, trebalo bi da bude održana u petak.

Do odlaganja je prošlog petka došlo zbog nedostatka kvoruma, pošto su odbornici Ujedinjenih regiona Srbije zajedno sa opozicijom napustili sednicu.

Predsednik gradskog parlamenta Aleksandar Jovanović kaže da im je upućen poziv za sutrašnje zasedanje, pa očekuje i da se pojave, a dnevni red koji je usvojen neće se menjati. "Dnevni red je predložen, krenuli smo sa radom i po Poslovniku se dnevni red može menjati samo ako se skida neka tačka dnevnog reda", objašnjava Jovanović.

Ukoliko sutra bude kvoruma, gradski parlament bi, između ostalog, trebalo da usvoji odluku o naplati grejanja po utrošku, kao i o zameni odbornice Vere Kopicl koja je napustila G17 plus.

  • Ирон

    01.04.2011 08:09
    Ништа ни данас од скупштине града !
    ..од скупштине града нема ништа...нема кворума...слабо сте информисани....
  • Alexa

    01.04.2011 07:20
    amnezija
    Samo da podsetim da je 24 sata nakon poskupljenja grejanja u pašaluku "naše" rukovodstvo donelo identičnu odluku da bi opet "naš" sposobni gradonačelnik u medijima izjavio da je Novi Sad prešao na plaćanje grejanja po utrošku i da građani to poskupljenje neće osetiti!!!!!
  • Сремац

    31.03.2011 17:26
    ДОПУНА ДНЕВНОГ РЕДА
    Иако нисам одборник,преко своје тетке Видосаве која ради као спремачица-службено лице града,предлажем ДОПУНУ ДНЕВНОГ РЕДА
    1 Последице за град Нови Сад од уједа керова
    2.Промена трасе међународног пута Е-75/Е-5/који иде од Новог Сада за западну Европу преко Мађарске ДА САДА ИДЕ ПРЕКО ИТАЛИЈЕ/аутори ближе трасе проф.географије директор Водовода и његов шофер//

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti