Za mesec dana svetlo na stadionu Vojvodine

Na stadionu Vojvodine 5. maja će zasijati reflektori.
Na stadionu Vojvodine 5. maja će zasijati reflektori. Prema rečima upravnika stadiona, Milana Čabrića, osvetljenje će biti jačine 1.400 luksa, što odgovara strogim propisima UEFA-e.

"Projekat je ranije najavljen a radovi na izgradnji osvetljenja su juče započeli. Prema planu, "Karađorđe" će zasijati 5. maja", kaže upravnik Vošinog stadiona za 021.

Čabrić kaže da bi Novosađani mogli da vide svetlost reflektora na gradskom stadionu već u toku Evropskog prvenstva u fudbalu za igrače do 17 godina. Turnir počinje 3. maja, a finalnoj utakmici prisustvovaće i prvi čovek evropske kuće fudbala, Mišel Platini.

Prema Čabrićevim rečima, prva sledeća utakmica fudbalskog kluba Vojvodina bi mogla da se po prvi put igra u večernjem terminu.

"Evropsko prvenstvo se završava 15. maja, kada bi već mogli da gledamo finalnu utakmicu pod reflektorima, ali u svakom slučaju, uskoro ćemo moći da gledamo naše ljubimce iz prvog tima FK Vojvodina u večernjim terminima", kaže Čabrić.

Cena projekta iznosi oko 300.000 evra, a radove izvodi firma "NS Graditelj" pod patronatom Zavoda za izgradnju grada. (M.S.)

  • 04.04.2011 17:33
    Sto vi legende kad mrzite toliko komunisticke timove iz Bga se nejavite i pruzite podrsku Dinamu. Eto taj bi vam bio za dusu najbolji.
  • Gradski klub:/

    01.04.2011 11:46
    Jednom kada vajni i ponosni navijači Vojvodine okreče sve gluposti (tipa 'mlađi-luđi', 'F89', 'Deja Lonac heroj' i sl) koje su nažvrljali po gradskim znamenitostima, spomenicima i javnim ustanovama i prestanu da žvrljaju nove, kao i da koriste skoro svako gostovanje BG klubova za opštu makljažu i lomljenje grada, moći će da smatraju sebe i svoj klub gradskim simbolom i razlogom za ponos, a ne sramotu.
  • 01.04.2011 08:15
    E navijači, navijači... Kada ćete upalite reflektore "uglavu" ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti