Panično useljavanje u nezavršene stanove

Zabrinuti zbog toga što su neki stanovi u zgradi u Ulici Koste Racina 14 prodati i po nekoliko puta, kupci su počeli da se useljavaju u poluzavršene stanove.  
Zabrinuti zbog toga što su neki stanovi u zgradi u Ulici Koste Racina 14 prodati i po nekoliko puta, kupci su počeli da se useljavaju u poluzavršene stanove.

Kako kažu, 35 stanova ima 50 vlasnika, a 10 će navodno, zbog dugova investitora, pripasti bankama. Investitor, Živko Popović (36), u ponedeljak ujutro pronađen je mrtav na prednjem sedištu svog auta, a prema nezvaničnim informacijama, ubio se zbog lošeg poslovanja i duple prodaje stanova.

Zbog toga su se ispred zgrade juče okupili kupci, a kada su saznali da su pojedini stanovi više puta prodati počeli su da se useljavaju. Osoba koja se predstavila kao prijatelj pokojnika pozvala je okupljene da se raziđu i rekla im da će se stvari rešiti za nekoliko dana, te da će ih kontaktirati advokat.

Dodajmo da se samo prvi kupci računaju kao vlasnici višestruko prodatog stana, te da su iz Ministarstva pravde još pre dve godine najavljivali uvođenje registra kojim bi se sprečila višestruka prodaja stanova.

  • davor

    12.08.2011 17:31
    prevareni i radnici
    ja sam bio jedan od radnika radio sam na grgradjevini pre par godina kod dubravka ostao je sila novca ljudima duzan nekima cak i 2500e za radi trud ja sam ga tuzio i izvukao sve pare treba ga i za to tuziti mogao je da radi sta je hteo al ne dokle je hteo sad je u zatvoru tako sam cuo uhapsen je :) djubravko
  • Star

    17.06.2011 09:59
    Prodje i 25.5.2011 a Dubravko nije izasao. I kakvo Vi strpljenje trazite posle 7 godina odugovlacenje?
  • Zabrinut

    25.05.2011 19:37
    xy
    Da li je moguće da su pošteni ali naivni kupci nezaštićeni od prevaranata tipa Tatomir Dubravka ?
    Zna li iko kakva su prava tih jadnih prevarenih gradjana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti