Nova većina u Skupštini grada?

Sutra se nastavlja maratonska sednica Skupštine grada, na kojoj će biti poznato da li će kriza u vladajućoj gradskoj koaliciji rezultirati njenim raspadom.
Sutra se nastavlja maratonska sednica Skupštine grada, na kojoj će biti poznato da li će kriza u vladajućoj gradskoj koaliciji rezultirati njenim raspadom.

To zavisi od odgovora Ujedinjenih regiona Srbije i Demokratske stranke Srbije, na poziv Srpske radikalne stranke da formiraju novu većinu u Skupštini grada.

Nakon usvajanja 21 od 72 tačke dnevnog reda, sednica Skupštine grada prekinuta je u petak posle ponoći, a po njenom završetku počeće nova, na kojoj bi trebalo da se nađu tačke koji nisu usvojene po hitnom postupku, jer je izostala podrška Ujedinjenih regiona Srbije.
  • @Vilmos kauboj - Dosta bre Sr

    05.04.2011 18:38
    Bravo Vilika
    Pozlatile ti se ove reci, Vilmose. Ali ne ni Backa. Samo Novi Sad.Velika je Backa da bi bila samostalna. Sve to treba rasturiti i pocepati. I u svakom selu po jedan Sale, ili Vilmos. Kakav Srem, Banat... !!!
  • Vilmos kauboj

    05.04.2011 15:28
    Dosta bre Sremci!

    Dosta bre Sremci!

    Buducnost je samostalna Backa!
  • Jovan Sterija Popović

    05.04.2011 11:13
    POKONDIRENE TIKVE (SALE-NS,...)

    Ha, ha! Ja nemecki pitam kako se nahodite?

    http://www.rastko.rs/drama/sterija-tikva.html



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti