Osujećeno priključenje na vodovodnu mrežu

Tokom vikenda radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" osujetili su još dva pokušaja nelegalnog priključenja na vodovodnu mrežu na Telepu i Veterniku.
Tokom vikenda radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" osujetili su još dva pokušaja nelegalnog priključenja na vodovodnu mrežu na Telepu i Veterniku.

Na Telepu je sa hidranta u ulici Milana Simića pokušano da se razvuče vodovodna mreža u dužini od oko kilometar u Studeničku ulicu i tom prilikom je probijen i odbrambeni nasip od Dunava u tom delu grada. Pored toga, pokušano je i sa nelegalnom gradnjom kanalizacione mreže na tom potezu. Prethodno je otkrivena divlja mreža ka ulici Branislava Bukurova na Tatarskom brdu, a u februaru na dve lokacije na Puckarošu.

JKP "Vodovod i kanalizacija" još jednom upozorava građane koji razmišljaju o nelegalnom priključenju na vodovodnu mrežu da je reč o krivičnom delu koje će sigurno biti otkriveno radom na terenu i da prema takvom ponašanju imamo nultu toleranciju, saopštilo je ovo preduzeće.

  • novosadjanka

    13.04.2011 09:20
    novosadjaninu
    Dragi moj sugradjaninu;
    mozda je zelja da se zivi kao sav normalan svet izrazena nemustim jezikom ili recima obicnog naroda sto vi nazivate demagogijom problem je u vama. voda je coveku potrebna ne samo za pice valjda i verujte mi ne moze se resiti kanistrima,ustvari moze to i sami u Bockama pokusavamo vec neki i vise od dvadeset godina i verujte veoma je tesko,pogotovo za starije ljude i ljude bez sopstvenog prevoza ai vrlo nehigijenski.








  • VUK

    06.04.2011 07:00
    kradja
    To što grad radi je kriminal!Naplati komunalno opremanje i onda ako nemaš nekog Rodju ili komšu kod žutih možeš samo da se besiš!Deca stižu kaljava u školu a mi na posao.U Rumenci gde sam legalno gradio kuću je prava katastrofa,više ni kontejner za smeće ne postavljaju, a o vodovodu da ne pričam.Put smo sami nasipali iako smo sve platili gradu.Vodovod sve na ZIG prebacuje a oni na grad.
  • ddd

    04.04.2011 22:01
    kanalizacija - šta je to?
    Inače, u svim naseljima gde ne postoji kanalizacija JKP ViK je uredno naplaćuje a ne stižu da isprazne septičke. Znači plaćamo im nešto što uopšte ne rade ili bar ne urade onda kada to treba. Na celom Kamenjaru uopšte nikada ne čiste a naplaćuju. Da li je to krađa ili korupcija? Za sve ove godine koliko im plaćamo nepostojeću kanalizaciju mogli su je već i sagraditi od tog novca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti