Biciklistička projekcija filma "Hipokrat" u ponedeljak na stepenicama Spensa

Film "Hipokrat", reditelja Tomasa Liltija, biće prikazan u ponedeljak, 26. avgusta na stepeništu Spensa, naspram stadiona.
Film govori o mladom lekaru stažisti Bendžaminu koji je siguran da će jednog dana biti sjajan doktor. Ipak, tokom njegovog staža ništa ne ide po planu, a još mu je i otac šef. Praksa je teža od teorije - odgovornost je ogromna, njegov otac je uvek odsutan, a kolega je stranac koji je iskusniji od njega. Bendžamin će se brutalno suočiti sa sopstvenim ograničenjima i svojim strahovima, ali i strahovima svojih pacijenata, porodica, doktora i osoblja.
 
Projekcija je besplatna i počeće u 21 čas.
 
Prognoze kažu da neće biti padavina, ali ukoliko bude previše hladno ili kišno, projekcija će biti odložena. 
 
Novosadska biciklistička inicijativa (NSBI) u saradnji sa Ambasadom Kraljevine Holandije u Srbiji do sada je organizovala nekoliko bioskopa u "ride in" konceptu, gde volonteri udruženja paze na bicikla, kako bi svi mogli da uživaju u projekciji. Tako je prošlog ponedeljka, 19. avgusta organizovana projekcija filma "Vantu".
 
 
Projekciju su podržali Francuski institut u Srbiji doniranjem autorskih prava i prevoda, OM Made doniranjem grickalica, Spens besplatnim ustupanjem prostora i Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019 podrškom u nabavci dodatne tehnike.
 
Projekcija je deo titule Omladinske prestonice Evrope i projekta "Pogon 19" koji Novosadska biciklistička inicijativa realizuje sa ciljem da aktivne stilove života i zanimljivosti približi najviše mladima. U okviru projekta održavaju se besplatne radionice za popravku bicikala, biciklističke vožnje, projekcije i niz drugih aktivnosti sa ciljem da se pokaže raznovrsno prisustvo bicikliranja u svakodnevnom životu.
  • Saska

    27.08.2019 08:00
    Zasto
    Zasto nije bilo projekcije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič