Čistoća: Prevaranti na Telepu

Prethodnih dana na Telepu su građanima u kuće dolazile osobe koje su ih lažno obaveštavale o tome da moraju postojeće kante za otpad do kraja godine da zamene novim, saopštavaju iz "Čistoće".

Prethodnih dana na Telepu su građanima u kuće dolazile osobe koje su ih lažno obaveštavale o tome da moraju postojeće kante za otpad do kraja godine da zamene novim, saopštavaju iz "Čistoće".

Navodi se da su im tom prilikom davali pripremljen cenovnik kanti i objašnjavali da je neophodno da kupe nove.

Iz "Čistoće" obaveštavaju građane da osobe koje prodaju kante nemaju nikakve veze sa tim preduzećem, kao i da nije istina da kante koje su građani dobili besplatno neće moći više da se koriste.

  • Uncut

    05.04.2011 20:39
    Sramota !
    Kad smo kod "Cistoce", utorkom odnose djubre iz moje ulice, i nisu bili...kako docekati sledeci utorak sa punom kantom ? Dodje mi da sutra uzmem kantu i odnesem pred firmu, i lagano im istresem...
  • dada

    05.04.2011 17:27
    Ko je to ja?
    Ne ulazeći u srž divana, ova nepismenost ne potiće iz pera mi mog!
  • Cistac

    05.04.2011 12:29
    Malo dublje za grebati.
    Ne tako davno jedan vrhunski strucnjak je bio direktor Cistoce sada je direktor nekog Stana.
    Napravio fabriku kontejnera dole u Srbiji a preko kuma , sina , Italijana i ostalih, plasira kontejnere,vozila opremu,materijal itd. citoci.
    Nekretninama njegovim koje gomila, nema kraja a sve se zna, do juce je bio beznadezan pravni slucaj.Radnici to dobro znaju.Imamo mi u ovom gradu puno posla za POLICIJU na polju organizovanog kriminala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti