Izabrani novi članovi UO RTV-a

Republička radiodifuzna agencija izabrala je danas šest članova UO RTV-a, a prošli su Dimitrije Boarov, Vanja Barišić, Dalibor Bubnjević, Ivan Benašić, Boris Kovač i Ljiljana Bulatović.
Republička radiodifuzna agencija izabrala je danas šest članova UO RTV-a i devet članova UO RTS-a. Od 35 kandidata za članstvo u UO pokrajinske radiodifuzne ustanove, prošli su Dimitrije Boarov, Vanja Barišić, Dalibor Bubnjević, Ivan Benašić, Boris Kovač i Ljiljana Bulatović.

Boarov je viši predavač na Filozofskom fakultetu na odseku žurnalistike, već je bio član istog UO, a predložilo ga je Nezavisno društvo novinara Vojvodine. Nije član stranke. Vanja Barišić iz službe za odnose s javnošću Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine" predložilo je to preduzeće, a članica je Demokratske stranke. Ekonomista Dalibor Bubnjević je glavni urednika lista "Zrenjanin" koji je u vlasništvu kompanije Vojvodina.info.

Borisa Kovača, novosadskog kompozitora i slobodnog umetnika predložila je Liga socijaldemokrata Vojvodine. Ljiljana Bulatović predaje na Fakultetu za menadžment, a 15 godina je radila na TV Novi Sad kao novinar i urednik. Ivan Benašić je novosadski novinar koji je promenio više kuća, a trenutno radi u Informativnom programu RTV-a kao urednik vesti.

Na prvoj narednoj sednici devetočlani UO bi trebalo da izabere novo rukovodstvo koje je zbog loših rezultata smenjeno na prošloj sednici.

Među devet članova UO RTS-a je i Đorđe Vozarević iz Novog Sada, zaposlen na Novosadskoj televiziji na kojoj je do prošle godine bio glavni urednik. Ostali novoizabrani članovi su: Milica Kuburović, Predrag Marković, Slobodan Marković, Milan Nikolić, Zoran Popović, Vojislav Stanovčić, Dušan Stokanović i Žarko Trebješanin.

  • Joca Salayka

    15.06.2011 22:30
    kamo lepe sreće
    Kamo lepe sreće! Taj Miki Milošević, ako se ne varam zove se Miodrag?! Bi bio odličan izbor za direktora RTV. Mlad je,energičan, ima puno iskustva u medijima pogotovu na televizijama, uvek je bio oštar u svojim emisijama prema svim političarima, onako beš bez dlake na jeziku, a to znači da nije potkupljiv, ima autoritet, a uz to pravi je Vojvođanin i Srbin. Zato nema veze da li mu je prezime na Ić ili ov..Mada sumnjam da je to moguće pošto uvek se na čelo TVNS izabere neki tuta muta koji samo sluša šta mu se naredi da uradi i koji ide u druge kabinete po svoje mišjenje!!!
  • Bojan

    07.06.2011 21:16
    NEREALNO
    Priča se po gradu da će taj Milošević Miki doći na čelo RTV, ali tek nakon sledećih izbora, pošto on svakako nije iz DS Žute mafije, tako da ne stavljajte njega u moguće kombinacije Gorana Karadžića, jer to nije realno. Ali nakon izbora Milošević svakako ne bi bio loše rešenje. Naprotiv! To kažem odgovorno kao jedan od zaposlenih na RTV. Mada ne mora ni on, ali samo da bude mlad, sposoban i da dugo radi u medijima, naročito na televiziji, i drčan - da probudi ovo mrtvo more.
  • MARE

    25.05.2011 04:27
    I KO JE NOVI DIREKTOR RTV?
    Izabrali su i novi UO RTV i smenili staro rukovodstvo, i sad traje redovno vanredno stanje sa VD direktorom i urednicima...A ko će biti novi šef RTV?

    Swan Labudović?

    Miki Milošević?

    Dinko Gruhonjić?

    Koga će šef medijske mafije Karadža da izvuče iz rukava?! A možda se predomislio, ume on to, pa možda Blažo i ostane doveka VD direktor ?! Što da ne, žut je kao limun, šta mu fali?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti