Otvoreni bazeni gotovi u junu

Radovi na otvorenim bazenima na Spensu biće završeni krajem juna, kaže pomoćnica ministarke omladine i sporta Zagorka Petrović Zlatanović.

Radovi na otvorenim bazenima na Spensu biće završeni krajem juna, kaže pomoćnica ministarke omladine i sporta Zagorka Petrović Zlatanović.

Ona dodaje da je za otvorene bazene izdvojen dodatni novac. "Uspeli smo da opredelimo dodatna sredstva, na postojećih 65, još 10 i po miliona, kako bi bazen dobio adekvatnu završnu oblogu, u vidu keramičkih pločica", navodi pomoćnica ministarke.

Zagorka Petrović Zlatanović napominje da će javne nabavke blago usporiti radove, ali da će bazeni biti otvoreni za građane na vreme, 1. jula.

  • Salamander

    20.04.2011 14:00
    Superspecijalni bazen.
    Aha, znači to je bazen koji sam sa sobom čini množinu, čija površina ne odgovara njegovim dimenzijama, gde nije izgrađen po dimenzijama olimpijskog, te može da služi samo za brčkanje, ali ipak mu trebaju super-pločice po extra naručivanju, pa zato toliko košta, kao da je pomnožen barem sa četiri.

    Pa koga vi to vučete za nos?
    ( ili za novčanik )

  • Vaskez NS

    20.04.2011 09:16
    @Zvonko
    Šta, ti imaš bazen ?
  • Zvonko

    20.04.2011 06:51
    Jubileji
    Znači 30 godina će im biti dovoljno da ga završe. Pa to kao da sam ja radio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti