Lekari rekonstruisali slušni aparat maloj Heleni

Novosadski lekari spasili su uvo šestogodišnjoj Heleni, kojoj je pas lutalica odgrizao ušnu školjku.
Novosadski lekari spasili su uvo šestogodišnjoj Heleni, kojoj je pas lutalica odgrizao ušnu školjku.

Operacija je trajala više sati, nakon čega je dečji plastični hirurg Miloš Pajić uspeo da vrati uvo na mesto i rekonstruiše devojčicin slušni aparat.

Kako pišu "Novosti", problemi male Helene nisu bili samo estetske prirode, već joj je i sluh bio u opasnosti. Operacijom su otklonjene i te smetnje, tako da će Helena Činčurak iz Kule imati normalno detinjstvo i pored ove nesreće.

Njoj je zlatni retvriver lutalica odgrizao uvo dok se igrala ispred kuće, pri čemu joj je skoro samleo glavu jer joj se sa zadnje stane videlo bar desetak centimetara lobanje.

  • Fitch

    25.04.2011 09:48
    @Kiwins
    Čvrsto stojim iza mišljenja da životinje od ljudi više vole osobe koje su emocionalno nezrele i nesposobne da se uhvate u koštac sa komplikovanijim međuljudskim odnosima. Lako je voleti životinju, jer sa životinjom je sve jednostavno - uzmeš - daš, sa čovekom nije.
    I komentar vam je frapantno neukusan...šta pomisliti o čoveku koji pored povređenog deteta lije suze za kerom O.o bedno!
  • dzule

    24.04.2011 19:01
    bravo
    bravo za Mišu,3x hip hipi hura
  • kiwins

    23.04.2011 07:17
    ni da pomislim...
    .... kroz sta je sve taj pas, zlatni retriver, morao da prodje, kakvu je torturu morao da podnese kada (ako) je ovo uradio.... oni u najmirniji psi...i opet se vracamo na ljude... i eto zato, uopsteno ledano, vise volim zivotinje ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti