Šarićevi mafijaši ojadili novosadske hotele

Boban Stoiljković, uhapšeni saradnik narko-bosa Darka Šarića, uzeo je deo nameštaja iz novosadskih hotela "Vojvodina" i "Putnik" dok se čekala odluka o zapleni imovine stečene trgovinom drogom.
Boban Stoiljković, uhapšeni saradnik narko-bosa Darka Šarića, uzeo je deo nameštaja iz novosadskih hotela "Vojvodina" i "Putnik" dok se čekala odluka o zapleni imovine stečene trgovinom drogom.

Sumnja se da je zbog sklanjanja opreme i nameštaja ovaj kriminalac umešan i u privatizaciju dva novosadska hotela. Stoiljković, koga je policija po hapšenju označila kao bliskog saradnika odbelgog crnogorskog kriminalca, smatra se jednim od najbogatijih ljudi u Vranju, iako niko ne zna poreklo njegove imovine.

Kako piše Blic, istragom je utvrđeno da Stoiljković ima stan u Slovačkoj, koji su kao prebivalište prijavili Darko Šarić i njegov saradnik Bojan Stanojković.

  • Dr Petrović

    26.04.2011 14:54
    Po zakonu svemira prvo ide...
    uzrok ( a to su kukavice, nesposobnjakovići, jadne duše, pojedinci duboko zavučeni pod skute grupa, gde se takvi i skupljaju, jer im se smrad u grupi teže primeti kao lični: SPS, Radikali, postkomunističke tvorevine i njihove himere, naslednici, DS, DSS i ostali SS, SSS, SSSSS.... ), pa tek onda posledica : razne vrste razbojnika, secikesa i drugih "odličnih đaka", koji rade za ove prve.
    Tako su i rat napravili, i "keša" se "nafatirali", ali neka znaju, sve će to na doktore i "Topaloviće" da potroše, sve će to deca njihova u venu da ubrizgaju, jer sve nađe svoje mesto u vaskolikoj bašti Božijoj!
  • Sremac

    23.04.2011 11:35
    MAHERI ZA BIZNIS
    Šta tek rade "ovi maheri za biznis",kad dva-tri prosečna crnogorca napravi haos u sistemu privatizacije jedne države.Pa ove naše novosadske jajare u komunalnoj privredi su pravi amateri,ali ih zato i treba hapsiti.
  • Uncut

    22.04.2011 21:00
    Zar posle ovoliko dokaza...da ne bude procesuiran...? Pa ne mogu da verujem...:(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti