FOTO: Srušilo se drvo u Njegoševoj

Naizgled zdravo drvo srušilo se u Njegoševoj ulici u nedelju ujutru, i preprečilo dobar deo trotoara.
Naizgled zdravo drvo srušilo se u Njegoševoj ulici u nedelju ujutru, i preprečilo dobar deo trotoara.

Zbog toga što je nedelja i praznik, većina ljudi je kod kuće ili rodbine, pa su ulice skoro potpuno puste, zahvaljujući čemu nije došlo do nesreće.

Još nije poznato da li je stablo drveta bilo trulo pa se zbog toga srušilo. Uprkos tome što je duvala košava, vetar nije bio te jačine da obara drveće. Vatrogascima je trebalo više od pola sata da ga sklone sa ulice.

  • JA

    15.08.2011 12:48
    MALO JE CUDNO DA ZELENO DRVO JEDNOSTAVNO TEK TAKO PADNE ,TO SE OBICNO DESAVA KAD JE DRVO BOLESNO IL SUVO ...DA JE BAS TOLKA KOSAVA DUVALA DA BI SRUSILA ZDRAVO ZELENO DRVO MALO CUDNO ...DA SVAKOJ BILJCI TREBA ZEMLJE I VODE STO JE OVDE BAS NIJE BILO ...AL JE IPAK DRVO ZIVELO KOLKO TOLKO ...A FASADE GRADA SU PREDIVNE POGOTOVO SA SVIM TIM ODVRATNIM NATPISIMA ...DA LI POSOTOJI I JEDNA ZGRADA U NS DA NIJE ISKRABANA???
  • novosađanka

    25.04.2011 16:56
    samo palo
    A ovi iz Zelenila nisu videli u kakvom je stanju to stablo? Najlakše je samo seći, vaditi,nek je sve asfalt.U NJegoševoj inače nema zelenila, žao mi je drveta,a opet će biti- nikom ništa.
  • Zorule

    24.04.2011 20:36
    Sve od jedared
    Tresla se gora - rodio se mis.
    Kosava oborila staro drvo u Njegosevoj.
    A, da, i Toma sneo jaje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti