Radosno detinjstvo zapošljava 150 ljudi

Direktor predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Borislav Samardžić najavio je da će prekosutra u listu "Poslovi" biti objavljen konkurs za 150 novih radnih mesta.  
Direktor predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" Borislav Samardžić najavio je da će prekosutra u listu "Poslovi" biti objavljen konkurs za 150 novih radnih mesta. On kaže da će najviše šanse imati vaspitači i patronažne sestre, mada postoji potreba za svim profilima.

Samardžić objašnjava da je u proteklih nekoliko godina proširen kapacitet vrtića, te je, na osnovu preporuke resornog Ministarstva, doneta odluka za otvaranjem novih radnih mesta. Blagu prednost, kako je naveo, imaće oni koji su u "Radosnom detinjstvu" zaposleni na određeno.

Inače, ove godine bi trebalo da počne izgradnja novog obdaništa u Radničkoj ulici, koje će moći da primi oko 350 mališana.

  • nebitno

    26.04.2011 17:35
    sto dalje
    e moj mikane bolje cuvaj tog pezoa,posao u radosnom nije vredno pezoa,bolje ga utopi za neki drugi posao,ovo ti kazem jer sam jako ogorcena,jos nedaj boze da se zaposli kao tehnicko osoblje u radosnom.
  • Mikan

    26.04.2011 17:22
    Gde?
    daj ljudi recite kome da se obratim? dajte ime osobe kod koje se caluje? prodacu auto i da zaposlim zenu!!!

    Svi pricaju o zaposljavanjima u drzavnim preduzecima za 3000-5000e! J... pezoa 307, samo da ubacim zenu. Ici cu peske i bajsom, pa nije ovo New York.
  • nebitno

    26.04.2011 17:09
    sto dalje
    moje misljene je ako mozes trazi posao na drugom mestu samo nemoj u predskolsku,govorim iz iskustva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti