Privremena ograda oko jezera

Radnici "Gradskog zelenila" postavili su privremenu drvenu ogradu oko jezera u Dunavskom parku.

Radnici "Gradskog zelenila" postavili su privremenu drvenu ogradu oko jezera u Dunavskom parku.

U "Zelenilu" navode da zbog bezbednosti mališana postavljanje nove ograde nije moglo da čeka rekonstrukciju parka. Deo stare ograde nedavno je uklonjen zbog oštećenja, posle čega je gotovo polovina jezera ostala neograđena, što je predstavljalo potencijalnu opasnost za najmlađe sugrađane, koji lepo vreme koriste za igranje u parku.

Dunavski park već nekoliko godina čeka na kompletnu rekonstrukciju. Plan uređenja postoji, a u "Gradskom zelenilu" nisu mogli da nam kažu kada će radovi početi, niti ko će snositi troškove za realizaciju tog projekta. Poslednja veća investicija bila je pre dve godine kada je, zahvaljujući sredstvima "Eurobanke", postavljena dekorativna rasveta.

 

  • Dunavski park

    27.04.2011 14:32
    Jezero
    Piplfoks je u pravu.

    Jezero ima prepoznatljivu belu ogradu "sa lica" a okolo je zasticeno sirokim zelenim pojasom. Tako da tu ni ne treba prilaziti, niti pustati decu da se tu igraju. Ako vec koristite javni park naucite kako se ponasa u njemu.
  • 27.04.2011 14:00
    novosadjanka
    @Profiliks, da ste u pravu ste,samo, tacno je to da su i nekada deca bila nestasna, ali nikada u ovako velikom % razularena i nevaspitana, a roditelji neka malo manje vode racuna o sebi dok sede na klupama a vise da se posvete deci i do in cidenta nece doci... ja kao prolaznik kroz Park ne mogu a da ne opomenem dete da se ograda ne sme preskakati i ako roditelj/i sve to hladnokrvno posmatraju ili u grupicama nonsalantno caskaju
  • Piplfoks

    27.04.2011 13:13
    Novosađanko, izvinjavam se ako nisam bio jasan, napisao sam da 'nije imalo ogradu čitavom dužinom', čime sam hteo da kažem da osim te bele metalne ograde sa prednje strane nije nikada bilo ograđivano sa svih strana, pa opet nikada nije bilo incidenata. Koliko sam shvatio, čitava ova halabuka se podigla jer je srušena neka vrljava ograda koja je ne tako davno postavljena duž leve polovine slike. Deca kao prvo nisu idioti pa da padaju preko svake ivice, a ako baš hoće u vodu neće ih sprečiti ograda od 20 cm. Roditelji pazite svoju decu i to je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti