Prijavljivanje za Fotomaraton do sutra u ponoć

U subotu se održava 3. Fotomaraton u organizaciji ASPECT agencije.
U subotu se održava 3. Novosadski Fotomaraton u organizaciji ASPECT agencije. Do sutra u ponoć je moguće prijavljivanje i to isključivo putem sajta www.facenovisad.com.

Organizator premijerno uvodi foto punkotve i foto setove na kojima će učesnici dobiti priliku da, u saradnji sa modelima i uz pomoć rekvizita, režiraju fotografiju i istraže svoje kreativne potencijale. Fotomaraton je do sada uspostavio saradnju sa brojnim ogranizacijama i kreativnim pojedincima, a ove godine poziva glumce, umetnike pokreta, foto modele i sve zainteresovane da učestvuju na manifestaciji i budu deo kreativnog procesa. Jedinstveni koncept ove manifestacije se sastoji u angažovanju fotografa da kreativno odgovore na zadate teme  u određenom vremenskom okviru.

Od 2009. godine na Fotomaratonu je učestvovalo preko 500 ljudi iz zemlje i inostranstva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti