Umesto pijaca, Tržnica licka svoju vikendicu

Javno komunalno preduzeće "Tržnica" potrošilo je nekoliko desetina hiljada evra na uređivanje vikendice, namenjene za, kako kažu, "potrebe Upravnog odbora".

Javno komunalno preduzeće "Tržnica" potrošilo je nekoliko desetina hiljada evra na uređivanje vikendice, namenjene za, kako kažu, "potrebe Upravnog odbora".

U pitanju je objekat na Ribarcu koji je "Tržnica" kupila još 1994. godine. Renoviranje je trajalo mesecima, a nedavno je u njemu održan i prvi sastanak Upravnog odbora ovog javnog preduzeća.

Kako za Blic kaže direktor "Tržnice" Dušan Bajić, objekat je pre renoviranja vredeo desetak hiljada evra, dok je ulaganjem od, kako navodi, "par desetina hiljada evra", vrednost vikendice porasla na oko 200.000 evra.

Bajić navodi da vikendica nije samo za potrebe Upravnog odbora, već i za rekreaciju radnika, pa je tako sindikat dobio na korišćenje jedan sprat. Kako kažu u sindikatu "Tržnice", boravak u kući je besplatan za zaposlene, a radnici najduže mogu da se zadrže šest dana.

  • @Liga - novci

    15.05.2011 22:40
    Autonomastvo je i izmisljeno da bi se Novosadjani mogli ponasati kao Beogradjani, a sve na stetu ostatka Vojvodine.
  • liga

    13.05.2011 08:40
    novci
    Eto di su nasi novci nije tako samo u trznici. Samo jos jedna istrosena fraza a rade samo za svoje dupe za narod niko nehaje jer je njima jako dobro. I nemojte gospodo vise o tome DI SU NASI NOVCI. Pogledajte na svoj konto, na parking ispred kuce u zemljisne knjige i da ne nabrajam dalje. Eto di su nasi novci a treba vam sve vise i vise nasih para. Za ligu nikada, za autonomiju uvek.
  • R

    13.05.2011 01:10
    Uzimam 6 dana odmora da kao zasluzni radnik Trznice odem na Ribarac - ha ha ha. Usllikajte molim vas tog radnika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti