Prikupljanje knjiga za OŠ "Dušan Radović"

Mesne zajednice "Vidovdansko naselje", "Slana bara" i "Klisa" pokrenule su akciju prikupljanja knjiga za fond biblioteke Osnovne škole "Dušan Radović" iz Novog Sada.

Mesne zajednice "Vidovdansko naselje", "Slana bara",. i "Klisa" pokrenule su akciju prikupljanja knjiga za fond biblioteke Osnovne škole "Dušan Radović" iz Novog Sada.

Akcija traje do 17. juna, a najpotrebnije knjige su aktuelna lektira, dečija beletristika, enciklopedije, stručna literatura i rečnici.

Novosađani koji žele da pomognu mogu priložiti knjige svakog radnog dana u ovim mesnim zajednicama od 08:00 do 12:00 časova, a utorkom i četvrtkom i od 17:00 do 19:00 časova.

  • 13.05.2011 16:37
    Moj komentar nije direktno vezan za ovu akciju, ali ima dodirne tacke- jer su u pitanju skolska deca
    Bilo bi dobro da Radio O21 proveri a ako je istina da objavi kako deca ometena u razvoju u Subotici odlaze gladna u skolu i samo skolska uzina im je jedini obrok u toku dana...objavljeno na internet vestima B92

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti