FOTO i VIDEO: Kolaps posle pljuska

Jak pljusak koji je trajao više od sat vremena u Novom Sadu poplavio je mnoge ulice i izazvao kolaps u saobraćaju.
Jak pljusak koji je trajao više od sat vremena u Novom Sadu poplavio je mnoge ulice i izazvao kolaps u saobraćaju.

Po običaju, najkritičnije je bilo u produžetku ulice Kornelija Stankovića gde su nadvožnjaci, u Kisačkoj ispod nadvožnjaka, kod Elektro škole, Jugoalata i Kineske četvrti. Zbog toga su se stvorile ogromne gužve u ovom delu grada jer je na više mesta bilo nemoguće proći pa su vozači morali da strpljivo čekaju da voda ode ili su se probijali kroz gužvu tražeći alternativne pravce.

Neki vozači su se "preračunali" u pokušaju da prođu kroz duboku vodu, neke su izgurali, a neki su uspeli u "proboju".

Ipak pljusak je bio toliko jak da su poplavile i mnoge ulice u skoro svim delovima grada, a koje obično ne stradaju posle ovakvih nepogoda. Ove fotografije Somborskog bulevara poslala nam je Selena.

Fotografije ulice Mileve Marić stigle su nam od Bojana.

A evo i snimka koji je napravio Mire.

Ako i vi imate fotografije koje ilustruju posledice današnjeg pljuska, pošaljite ih na redakcijski mejl (radio021@021.rs) ili ih postavite na našu Facebook stranicu.

Inače, meteorolozi nove pljuskove najavljuju za vikend.

  • gobo

    26.05.2011 18:48
    ljudi moji somborski bulevar ne bi smeo da pliva u vodi posto kako su me obavestili tamo ima neka cevcuga ispod, koja moze da primi vodu iz dunava ali ocito prikljucak i slivanje na istu nisu reseni.
    sta reci.
    samo treba proveriti ko je bio izvodjac i nikada mu vise ne dati posao. proveriti ko je bio nadzor pa njega tuziti.
  • G

    26.05.2011 13:11
    @Janci 10 - nisam siguran da li si mentalno poremećen ili samo slabo barataš srpskim jezikom - nije novosadska vlast kriva zato što je pala kiša, već zato što je ista izazvala poplavu usled neadekvatnog kanalizacionog sistema, što se moglo izbeći.
  • grk

    26.05.2011 12:35
    pa ovo je toliko dosadno citati ove komentare iz dana u dan ista sranja, meni se povraca od vase tolerancije vise i kao budi fin (pa ja se trudim da budem fin i tolerantan ceo zivot ali iz dana u dan sve veca sranja dozivljavam, mi smo ti koji najebu uvek (obicni smrtnici), u dubini duse se oseca kod svgakog ko pise ove komentare, koji zeli da zivi normalno da zeli nesto da menja, ali svi su toliko umno zarobljeni nihovom svakodnevnom propagandom da ni ****** vishe se ne moze mrdnuti, kad ste zadnji put vodili ljubav iz ljubavi....gde je ljubav?....pa i to ce zabraniti uskoro posle 22h, kome bude bilo upljeno svetlo komunalci i panduri imaju pravo da ti upadnu u stan, kucu, sobu i da te kazne sto pokusavash da imash malo ljubavi. Ajde bre menjajte svest vishe, zar ceo zivot koji je prelep da provedete kao slepci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti