FOTO: "Stan" predstavio nove automobile u okviru voznog parka

JKP "Stan" predstavio je danas 10 novih vozila u okviru svog voznog parka.
Kako je rekao gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prilikom obilaska vozila, Grad je finansijski pomogao kupovinu ovih novih vozila za terenski rad.
 
"U pitanju su vozila koje će radnici voziti kako bi pomagali sugrađanima obavljajući razne aktivnosti na održavanju javnih objekata. Takođe, do kraja godine stiže i velika dizalica za javnu rasvetu u 'Stan' i u to je Grad uložio, zajedno sa voznim parkom, oko 20 miliona dinara ove godine", naveo, je, između ostalog, Vučević. 
 
 
Dodao je da je "Stan" dominantan na tržištu i održava više od 700 stambenih zgrada. 
 
"Plan koji mi je predočilo rukovodstvo 'Stana' je da bi ta firma trebalo da bude prva u javno-komunalnom sektoru koja će organizovati dualnu nastavu, te da će uskoro stupiti u kontakt sa školama koje obrazuju buduće majstore raznih stručnih usmerenja", dodao je Vučević.
 
 
Direktor "Stana" Ivan Radojičić je naveo da je nabavljeno deset motornih vozila i kamionske dizalice za potrebe javne rasvete. 
 
"Uspeli smo od statusa gubitaša da dug svedemo na nulu, a danas 'Stan' uredno pokriva plate iz sopstvenih sredstava, ostvaruje dobit i osvaja nova tražišta", rekao je Radojičić.
 
 
O nabavci deset vozila koja su danas predstavljena možete čitati u našem tekstu OVDE.
  • Nale

    17.08.2020 01:46
    Evo, ponosim se
    Bome, u ovom našem Novom Sadu se baš dobro živi.. Kad se ima za ovakav vozni park ... Šta uopšte “rade” ti ljudi? A da, voze službena vozila i sipaju gorivo za džabe... Alal vera!
    I dalje ćemo decu da lecimo sms porukama.. Jer jbg, nema se za lečenje... Ali za nove škode se ima.. Ne daj Bože, punta da su dobili...
    Eh Srbijo, bedna li si...
  • DA LI JE REALNO

    14.08.2020 14:33
    fiat
    Koliko ja znam u Srbiji se proizvodi Fiat!!!
    Svi u Ceskoj sva JP,premijera,ambasodori svi voze skode kao i u Francuskoj Reno, jer poboljsava njihovu privredu. E moja Srbijo...
  • NS

    14.08.2020 14:17
    Mora skoda
    Ne znam sto onda upumpavaju toliko novaca u Fiat kad ne forsiraju Fiat prilikom kupovine kola, svaku stranu kompaniju koja dodje pored svih subvencija bih naterao da to bude uslov, da voze kao komercijalna vozila marke fiat, pa ne bi morali malo malo da daju pare Fiatu da ostane u Srbiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti