Jeknić novi direktor Novosadske televizije

Na sednici Skupštine grada u petak je smenjen direktor GIC "Apolo" Andreja Tomašević, koga je zamenio Radovan Jeknić, dosadašnji portparol "Parking servisa".  
Na sednici Skupštine grada u petak je smenjen direktor GIC "Apolo" Andreja Tomašević, koga je zamenio Radovan Jeknić, dosadašnji portparol "Parking servisa".

Jeknić je imenovan za vršioca dužnosti na period od šest meseci. On je prethodno radio u Parking servisu kao šef službe za odnose sa javnošću.

Inače, Radio 021 je pisao pre mesec dana da će uslediti ova smena, ali je ona na tadašnjoj sednici skupštine grada stopirana posle intervencija Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića. Odluka o smeni Tomaševića protumačena je time da su demokrate i definitivno odustale od Ujedinjenih regiona Srbije kao koalicionog partnera na gradskom nivou. Inače, Jeknić se imenuje na predlog Demokratske stranke, dok je Tomašević član G17 plus i na ovoj funkciji je od juna 2008. kada je zamenio Sašu Adamovića.

U radu parlamenta nisu učestvovali odbornici Narodne partije Maje Gojković. Ona je izjavila da je razlog odnos Demokratske strane prema incijativi za decentralizaciju Srbije i ponižavajući i neshvatljiv stav Igora Pavličića da tehničku grešku na dokumentu u kojoj se umesto Novog Sada pominje Kragujevac stavlja kao razlog da se ta tačka skine s dnevnog reda.

  • Baki

    01.06.2011 21:06
    Jadni mi sa ovakvom vlascu. Ovi u Beogradu hapse i izrucuju, a ovi u Novom Sadu sve ciste i kadriraju kako im odgovara da bolje kradu, dok od traktora ne moze da se mrdne nigde. E jadna Srbijo sta si dozivela,,, Gore vlasti nije bilo od kad smo nastali. Zapitajmo se dokle ovako.
  • Kikiiiz

    01.06.2011 16:16
    Program Novosadske TV se mnooooogo poboljšao u poslednje 2-3 godine. Mislim da su tome umnogome doprineli mladi novinari u toj televiziji, za koje se vidi da su spremni da se potrude i usavršavaju.
    A što se tiče stranačkih kadrova koji se uvaljuju na čelna mesta...nadam se da će umeti da im se odupru.
  • mrgud

    01.06.2011 07:20
    Na prste jedne ruke se mogu nabrojati javna preduzeća i/ili ustanove za koje se može reći da su napravila pozitivan pomak tokom mandata aktuelne gradske vlasti!
    Ako se poredi stanje zatečeno pre tri godine sa sadašnjim stanjem misim da je KIC Apolo napredovao najviše... Kad bi radnici televizije smeli javno da se izjasne, siguran sam da bi potvrdili ovo što ja pišem.
    A Tomašević... Tomašević je pametan čovek.. nije ni očekivao da ga narod i političari hvale zato što je spasao televiziju sigurne propasti (ili prodaje za tepsiju ribe)- nikad kod nas niko nije pohvaljen za nešto tako..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti