Univerexport od danas i na Bulevaru patrijarha Pavla

Nova prodavnica maloprodajnog lanca kompanije Univerexport svečano je otvorena danas, 24. septembra, simboličnim presecanjem vrpce.
Novo prodajno mesto prostire se na 250m2 prodajnog prostora, a asortiman koji broji više od 5.000 artikala zadovoljiće potrebe svih stanovnika novog Bulevara partijarha Pavla, gde se nalazi prvi od tri Univerexport objekta koji će se u narednom periodu nalaziti u ovom delu Novog Sada. 
 
Poklon paketi, poklon cegeri i gratis kupovine samo su mali onoga što potrošače očekuje u novom Univerexport-u svakim danom od 7 do 22 časa. Deo ponude je sveže meso i prerađevine sa domaće, sopstvene farme AD Bačke iz Bačke Palanke, uvek sveže voće i povrće, organski proizvodi brenda Organa, kao i robne marke pod nazivom Baš Baš sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. 
 
Prodajna mreža kompanije Univerexport, koja danas broji 158 prodavnica širom Vojvodine ali i Beograda i okoline, će se tokom sledećeg meseca proširiti i na dve nove radnje u Beogradu.   

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti