Radikali delili balone na Zmajevim dečjim igrama

Mališani koji su proteklih dana prisustvovali programima Zmajevih dečjih igara, uz mnogobrojne promotivne materijale dobijali su i balone Srpske radikalne stranke.
Mališani koji su proteklih dana prisustvovali programima Zmajevih dečjih igara, uz mnogobrojne promotivne materijale dobijali su i balone Srpske radikalne stranke. Taj vid promocije naišao je na negodovanje sugrađana koji su se u vreme manifestacije zatekli u centru grada, jer su, kako kažu, radikali zloupotrebili taj događaj za reklamiranje političkog programa.

Šef novosadskih radikala Đurađ Jakšić izjavio je za "Blic" da ne vidi ništa loše što je štand partije bio postavljen u centru grada i ne misli da je na bilo koji način dečji festival iskorišćen za promociju partije. Dodaje da je Srpska radikalna stranka i prethodnih godina imala punkt u centru za vreme Zmajevih dečjih igara i da su, osim balona, deljeni programi za decu i organizovane brojne aktivnosti.

Ovakva promocija poslednjih godina je postala praksa skoro svih partija u zemlji, a isti vid reklamiranja odavno primenjuju mnoga preduzeća i finansijske kuće.

  • 06.06.2011 11:34
    Ovo sto cu napisati nije komentar na dati tekst, i nema dodirne tacke sa tekstom...

    *NOVINARI NA UDARU EKSTREMISTA*

    *NUNS i NDNV zacudjeni sto je becejska policija napad na novinare *KEPES ifjusaga* u saradnji sa tuzilastvom,okarakterisala kao prekrsaj i trazi objasnjenje*

    naslov i podnaslov teksta koji je objavljen na sajtu B92 06.06.2011

    e sada, mene nesto interesuje, da li RadioO21 ima neke spoznaje o tome, ako im da li isto tako ima i zabranu da objavi ovakav dogadjaj...

    ako ima informcije o ovom dogadjaju a nema zabrane za objavljivanje, onda nema problema da i objavite ovaj dogadjaj...
    napadnut novinar Pancic, sada novinari *KEPES...* sutra, ko ce sutra biti od nvinara napadnut i iz kojih javnih glasila,
    samo da se ne nastavi serija nerazjasnjen ubistva novinara...
  • Поп

    06.06.2011 08:59
    Реком је нпр. усред Змај Јовине организовао поптписивање петиције за свој пројекат. На страну то што се неко слаже са њиховим радом или не, али Змајеве дечје игре баш и нису биле идеално окружење за ту кампању. Јест мањи прекршај него радикалски, али принципијелно није било у реду...
  • svi su isti

    06.06.2011 08:59
    Ja mislim da je cela ova vest naduvana. Da je balone delio DS, LSV ili LDP onda to ne bi bila zloupotreba?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti