Pavličić: Ne smeta mi poređenje sa Rodnijem

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić kaže da nije video plakate na kojima se njegov lik poredi sa Rodnijem iz popularne britanske serije "Mućke", ali mu identifikacija sa tim likom uopšte ne smeta.
Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić kaže da nije video plakate na kojima se njegov lik poredi sa Rodnijem iz popularne britanske serije "Mućke", ali mu identifikacija sa tim likom uopšte ne smeta. Na više lokacija u Novom Sadu jutros su se pojavili plakati na kojima je lik Rodnija Trotera iz kultne britanske serije "Mućke" a u potpisu stoji "Gradonačelnik Igor Pavličić".

Kako Pavličić kaže za 021, Rodni je pozitivan lik i poređenje sa njim ne smatra uvredom. "Mogu vam reći da su "Mućke" izvrsna serija i da volim da gledam i Del Boja i Rodnija, i smatram ih pozitivnim likovima. Ako me identifikuju sa pozitivnim, to je dobro. Ako sa negativnim... pa, to je loše", kaže gradonačelnik.

Plakati su verovatno polepljeni tokom noći ili zore pošto ih niko nije primetio do jutros. Oni koje je pronašao naš reporter nalaze se u širem centru, kod Univerziteta i Spensa, a moguće je da ih ima i na drugim lokacijama. Autori nisu poznati.

Ovo je već treći put u kratkom vremenskom razmaku da se plakati političke sadržine lepe u centru Novog Sada. Podsetimo, pre desetak dana desničarska organizacija "Dveri srpske" polepila je plakate na kojima se prozivaju Nenad Čanak i Bojan Pajtić sa jasnom porukom na koji se način, prema njima, pljačka vojvođanska imovina. Prethodno, mesec dana ranije, nepoznati autori izlepili su u centru nalepnice na kojima je pisalo "Ovom ulicom je prošao dr Bojan Pajtić".

  • ja

    10.06.2011 17:21
    sta mislis
    sta pavlicic misli da je lep ko rodni oni tebe porede zbog imena serie a lepsi toliko da ti mama nije rekla ni cedo moje vec cudo moje
  • ceca

    09.06.2011 13:24
    Kako ide ona reklama ko nema Pavlicica IMA SRECE!!!!!
  • Pera

    09.06.2011 13:19
    mos' misliti
    ... a i da ti smeta nista ti ne vredi ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.