Preminuo novinar i bivši urednik Dnevnika Dragan Milivojević

Nekadašnji glavni urednik novosadskog Dnevnika i dugogodišnji član UNS-a Dragan Milivojević preminuo je danas u Beogradu u 65. godini.
Preminuo novinar i bivši urednik Dnevnika Dragan Milivojević
Foto: 021.rs
Mediji prenose da je preminuo od posledica bolesti koju izaziva korona virus. Milivojević je bio i član partije, tačnije član predsedništva i internacionalni sekretar POKS.
 
Završio je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Bio je glavni i odgovorni urednik lista Dnevnik od 2014. do 2016. godine i dugogodišnji šef dopisništva ovog lista iz Beograda.
 
Novinarstvom je počeo da se bavi 1982. godine u studentskom radiju "Indeks" i na Drugom programu Radio Beograda. Radio je u Informativnom programu tadašnje Televizije Novi Sad, a zatim odlazi u zagrebački "Vjesnik" na mesto komentatora spoljne politike, urednika vesti i prve strane ovih novina.
 
Sarađivao je sa listovima "Rad", "Večernje novosti", TV "Novosti", "Sport", "Politikin svet", "Intervju"...
 
Posle novinarskog angažmana, Dragan Milivojević je bio pomoćnik generalnog direktora "Nova communications", a u njegovoj biografiji ostaće zabeleženo da je jedan od autora knjige "Dosije Vojvodina" i jedan od osnivača Naprednog kluba. Član UNS-a bio je od 1992. godine.
 
Mesto i vreme sahrane biće naknadno saopšteni.
  • Kolega

    25.11.2020 10:10
    @Kimi
    Malo ti (kimi) manje kaki, seronjo!
    Čovek je bio sjajan i dobar!
    Slava mu!
  • Pmila ns

    25.11.2020 07:30
    Dragan
    Jako me je rastuzila ova vest, volela sam nasa druzenja u Dnevnikom klubu sa onako do brim raspolozenjem. Pocivaj u miru dragi slatk
    ki druze I sjajni novinaru.
  • Mica

    24.11.2020 23:18
    Ne kaki ti mnogo sta je bio.Bio je ljudina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti