Prodata Džeksonova ''mesečeva'' rukavica

Rukavica Majkla Džeksona koju je nosio 1983. godine kada je prvi put izveo čuveni plesni "mesečev korak", prodata je na aukciji u Njujorku za 350.000 dolara, sumu devet puta veću od procenjene.
Tu kožnu rukavicu svetle bež boje, ukrašenu štrasom, kupio je biznismen iz Hongkonga Hofman Ma za hotel ''Makao čajna'', gde će biti izložena, javio je BBC. Ona je bila jedan od 70 predmeta ponuđenih na prodaju na aukciji održanoj u subotu uveče u Hard rok kafeu u Njujorku. Jakna koju je Džekson nosio na turneji "Bad" 1989. godine, prodata je za 225.000, a šešir za 22.000 dolara.

Cene koje postižu predmeti koji su pripadali pevaču koji je iznenada preminuo 25. juna ove godine, danas prevazilaze one koje postižu predmeti koji su pripadali Elvisu Prisliju ili Merilin Monro, kažu aukcionari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti