Fotografije Balkana Barbare Olive

Izložba fotografija ''Balkan – kadrovi sa putovanja'' Barbare Olive, otvara se večeras u knjižari-kafe-galeriji ''Nublu'' u Ulici Žarka Zrenjanina, od 20 časova.
Barbara Oliva rođena je 1986. godine u Debnu u Poljskoj. Studentkinja je pete godine srpskog jezika na Filološkom fakultetu u Vroclavu, gde je diplomirala fotografiju u Centru za kreativnu umetnost. Studirala je jedan semestar u Nišu, a sada studira na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Balkansko poluostrvo autorka izložbe posećuje poslednjih pet godina, uči jezike, upoznaje kulturu, stalno otkriva nova mesta i na svom putu sreće ljubazne ljude. Ulaz na izložbu je besplatan, a Novosađani će imati priliku da upoznaju i autorku sjajnih fotografija.

  • pilot babo

    24.11.2009 17:21
    kao ptica na mom dlanu
    ajte molim vas, ako imate vremena i zelje, proverite povezanost koncerta kikija pilota i stranke mladjana dinkica koji mu je pisao muziku. zazvonio mi je telefon i ljudi iz te stranke su mi nudili karte za gore pomenuti koncert.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti