Nastavak vakcinacije po novosadskim mesnim zajednicama, od danas novi punkt u BIG-u

Vakcinacija građana po mesnim zajednicama u Novom Sadu nastavlja se ove nedelje.
Nastavak vakcinacije po novosadskim mesnim zajednicama, od danas novi punkt u BIG-u
Foto: 021.rs

Prema rasporedu, Ledinci i Stari Ledinci su na redu u utorak, 11. maja. Vakcinacija će se obavljati od 14 časova u hali OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", građani se mogu prijaviti lokalnoj Mesnoj zajednici, a više informacija OVDE.

Za sredu, 12. maj je planirana vakcinacija na Adicama. Od 14 časova imunizacija će biti organizovana u prostorijama Mesne zajednice "Adice", u Ulici Sime Šolaje 2a, a zainteresovani treba da se prijave u mesnoj zajednici na broj telefona 021/650-67-55.

U četvrtak, 13. maja od 14 časova u Sportskoj hali na Slanoj bari biće organizovana vakcinacija svih zainteresovanih, a i prijave su na broj telefona lokalne mesne zajednice 021/64-13-564.

U petak, 14. maja na redu su Begeč od 9 časova i Rumenka od 14 časova. Građani bi trebalo da se prijave preko mesnih zajednica i to za Rumenku na Fejsbuk stranici OVDE , dok je broj telefona u Begeču 021/299-8021.

Na svim ovim lokacijama biće dostupna kineska vakcina Sinofarm.

Podsetimo da danas od 10 časova počinje vakcinacija u Tržnom centru BIG, a još nije poznato koje će vakcine biti dostupne. Od prošle nedelje vakcinacija je moguća i u Promenadi, dok se narednih dana očekuje da će Novim Sadom početi da kruži autobus GSP koji će služiti kao mobilni vakcinalni punkt. Takođe, i dalje je moguća vakcinacija na Novosadskom sajmu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti