Naprednjaci ismejali otvaranje suvenirnice

Gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je performans kojim je na ironičan način predstavio otvaranje Turističkog informativnog centra na Keju.
Gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je performans kojim je na ironičan načinpredstavio otvaranje Turističkog informativnog centra na Keju i nazvao ga "najskupljim kontejnerom na svetu". Članovi gradskog odbora su doneli kontejner na kojem su zalepili plakat "25.000$" i "svečano ga otvorili".

Potpredsednik novosadskih naprednjaka Damir Zobenica rekao je da je nemoguće da se 90 hiljada dolara utroši na "staklenik" i turističke table.

"Oni planiraju da 65 hiljada dolara ulože u izradnju i postavljanje 16 tabli. To bi izašlo da jedna tabla koja bi označavala neku turističku atrakciju Novog Sada košta 4.062,50 dolara, što apsolutno vređa inteligenciju Novosađana".

Zobenica ističe da su građani nezadovoljni i da bi taj novac trebao da se iskoristi za potrebnije projekte kao što je na primer uređenje sremske strane Dunava ."Ne samo da nam je članstvo ogorčeno nego svakodnevno dobijamo ogroman broj poziva nezadovoljnih građana Novog Sada, na koji način se troše pare koje Grad dobije za određeni projekat", izjavio je on.

Naprednjaci su prikazali 16 improvizovanih turistički tabli na kojima su ispisali putokaze ka određenim lokacijam u gradu. Podsećamo da je Turistički informativni centar otvoren u utorak na Beogradskom keju, a finansirao ga je USAID.

Komentari 103

  • ALAN FORD

    14.07.2011 02:34
    Molim tri karte za Holivud/BGD/
    Citam i ne mogu da se nacudim pesnickim dusama sto zbore o nekom Zobenici i Gradskom odboru SNS u Novom Sadu.Pa jel moguce da se pojedinci toliko njih boje da imaju takve izlive nežnosti i paranoje.Stvarno bih voleo da ih upoznam da li su oni stvarno takve baba roge da se neki od njih plase i u snu ili ovi sto su pesnicki raspoloženi imaju toliko zavisti sto su isti uspeli u životu i imaju neki cilj.Da im ne smeju u lice reci u cetiri oka ili su provokatori ili pic....ce. Stvarno im je mesto u Laze Lazarevica molim hitno tri karte za BGD/Holivud/
  • ORAO

    13.07.2011 16:17
    SOKO
    ORAO i dalje visoko leti i letece... Krila mu ne mogu zakrzljati jer HVALA BOGU nema Zobenicu u svom nebeskom plavetnilu da mu zagadi prostor!
    On do tih visina ne moze stici!!!
  • SOKO

    13.07.2011 15:27
    ORAO PAO
    O prodajama i napustanju najbolje mogu da posvedoce "drugari" koji toliko vole stranku, jer ovde nije rec o drugarstvu.
    A nemoj da se sekiras za moja krila, bolje pazi da tebi nezakrzljaju pored takvih "drugara".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.