Vučević: Nisu znali da će ih Vučić detonirati, bili su paralisani od straha

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević reagovao je na svom Instagram nalogu na današnji "obračun" Vuka Jeremića i Aleksandra Vučića.
Vučević: Nisu znali da će ih Vučić detonirati, bili su paralisani od straha
Foto: 021.rs
Komentarišući dolazak funkcionera Narodne stranke Vuka Jeremića, Borislava Novakovića i Vladimira Gajića u Predsedništvo Srbije, Vučević je ocenio da su oni hteli da napadnu predsednika Aleksandra Vučića.
 
"Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše. A 'junaci' ove današnje komedije koju su sami napravili upadom u Predsedništo Srbije su Vuk Jeremić, Bora Solunac Novaković i Vladimir Gajić", naveo je Vučević.
 
"I sada je potpuno jasno kakve su to 'junačine', koji se ispred kamera svojih medija busaju u prsa, a kada izađu među ljude plaše se sopstvene senke", kaže Vučević.
 
"Došli oni da izvedu marketinški manevar i napadnu predsednika Vučića, da ga linčuju. Ali jedino što nisu očekivali je da će predsednik Vučić izaći pred tu grupu 'junačina', sam, bez obezbeđenja. I da će ih totalno detonirati. I nisu mu odgovorili ni na jedno pitanje o tome koliko su ukrali od građana Srbije, i u kakvom užasu su zemlju ostavili. A i bili su paralisani od straha kada im se pred očima pojavio predsednik Srbije, kompleks svih njihovih kompleksa, čovek zbog kojeg je danas ponosno reći ko si i odakle si".
 
Zaključio je da ih možda "suze spasu od današnje bruke".
  • Kakva blamaža

    27.06.2021 22:40
    Bolje da su ćutali
    Ko još “naprednjacima” veruje, taj nije normalan?
  • Futog

    27.06.2021 11:59
    Wew
    Vucevicu zasto cistoca dva meseca ne odnosi bastenski otpad? To je tvoj posao!
  • Imre

    26.06.2021 23:13
    To detoniranje vama se dogadjaj cesto u Cacku,povedite racuna o Tim detonacijama,pusti prazne price o Vucicevom detoniranju opozicije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija