Horovi se udružuju za malog Novosađanina Aleksu, koncert u Sinagogi

Humanitarno veče horske muzike tokom koje će se prikupljati novac za operaciju četvorogodišnjeg Alekse Kosanovića održaće se u četvrtak, 5. avgusta, u Sinagogi.
Horovi se udružuju za malog Novosađanina Aleksu, koncert u Sinagogi
Foto: 021.rs
Aleksa je četvorogodišnji dečak iz Novog Sada koji boluje od spastične kvadriplegije, zbog koje nije u mogućnosti da samostalno hoda, te mu je neophodna operacija SDR (selektivna dorzalna rizotomija) koja bi mu uklonila spazam mišića.
 
Za malog Aleksu se ovog puta udružuju gradski horovi, te će na humanitarnom koncertu nastupiti vokalni ansambli Sion i Res miranda, te Muška pevačka grupa Fantje i Ženska pevačka grupa Verse
 
Ulaz na koncert koji počinje u 20 časova je novčani prilog za Aleksinu operaciju. Nada da Aleksa prohoda postoji, pokazuje potencijal za samostalno hodanje i odličan je kandidat za operaciju. Međutim, operacija bi morala da se izvede u Sjedinjenim Američkim Državama.
 
Aleksa je veseo i pričljiv dečak koji voli da recituje pesmice, a najveća želja mu je da se igra i trči sa svojim vršnjacima na igralištu. Roditelji su do sad sami snosili troškove lečenja, ali im je za nadalje potrebna pomoć svih nas.
 
Dečaku su sredstva potrebna za operaciju, rehabilitaciju, specijalističke preglede, fizikalne i defektološke tretmane, ortopedska pomagala kao i za troškove smeštaja kako u zemlji tako i u inostranstvu.
 
Ukoliko ne možete da prisustvujete koncertu postoje i drugi načini na koje možete da pomognete.
 
Slanjem SMS poruke: Upišimo 964 i pošaljimo SMS na 3030
 
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human964 i pošaljimo SMS na 455
 
Uplatom na dinarski račun: 160-6000000843931-53
 
Uplatom na devizni račun: 160600000084397615
IBAN: RS35160600000084397615
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
 
Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
 
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti