"Love hunters" ponovo na okupu

Legendarni novosadski bend "Love hunters" posle sedam godina ponovo je na okupu i uskoro će snimiti dva nova albuma i odsvirati nekoliko koncerata.

Legendarni novosadski bend "Love hunters" posle sedam godina ponovo je na okupu i uskoro će snimiti dva nova albuma i odsvirati nekoliko koncerata.

Frontmen benda Milan Mumin najavljuje povratak na bine, pa tako Novosađani koncert "Hantersa" mogu da očekuju već 19. avgusta. Kako Mumin kaže za Blic, od originalne četvoročlane postave okupila su se njih trojica i dobro poznato ime "Love hunters" se nametnulo samo od sebe.

Pored novih pesama, bend će napraviti kompilaciju starih hitova koje će odsvirati u izmenjenim aranžmanima, a planira se i dovođenje klavijatura u bend. Tekstovi pesama će, kao i uvek, biti na engleskom jeziku, jer Mumin kaže da se on izražava na taj način. On u šali kaže da će povratnički koncert biti organizovan u cilju obeležavanja 100 godina Štranda i četrdeset godina Milana Mumina.

  • Tasha

    05.08.2011 21:02
    Nikad nisam ni prestala da ih slusam, ali cak dva albuma? Kakvo osvezenje, bravo dragi moji!!! U svakom "novom" bendu iz Novog Sada cuce Love Hunters-i :))) Radujem se povratku!!!
  • Goran

    05.08.2011 15:54
    Povratak LOVE HUNTERS-a i slicnih bendova potvrdjuje samo jedno, a to je da se od raspada istih pa do danas nista nije dobro pojavilo na sceni.

    Sto se mene licno tice, ako u pomenutoj originalnoj trojci nema gitariste koji se odaziva na ime Mario, dzaba ste krecili...... :) Bice to jos jedan Cover-Hunters. No, ako je Mario tu to je onda potpuno druga prica.

    Secam se nekoliko 'koncerta godine' gde su zvucali jezivo dobro, a isto tako se secam par EXIT-a sa Muminom i grupom gradjana koji tako i zvuce. Kao cover Huntersa, i to los.

    Navijam za stare Hunterse i zvuk kakav su nekada imali. Jedva cekam. :)
  • lidijadidi

    05.08.2011 14:25
    jednom davez uvek davez

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti