Humanitarna akcija Radija 021 na Vojvodina festu

U subotu se na Štrandu održava manifestacija "Vojvodina fest", na kojoj se predstavlja preko 160 izlagača tradicionalne vojvođanske kuhinje, muzike i zanata.
U subotu se na Štrandu održava manifestacija "Vojvodina fest", na kojoj se predstavlja preko 160 izlagača tradicionalne vojvođanske kuhinje, muzike i zanata. Kako za 021 kaže portparol "Gradskog zelenila" Ivan Nožinić, ovu manifestaciju redovno posećuje i do 20.000 Novosađana.

"Prijavili su nam se, kao i obično, stare zanatlije, kulinari, vinari, proizvođači i prodavci unikatnog nakita i starinskih igračaka, naravno – sve u tradiciji vojvođanskog podneblja. Na Štrandu obično za vreme trajanja ove manifestacije bude između petnaest i dvadeset hiljada posetilaca, tako da i ove godine očekujemo dobar odziv sugrađana", kaže Nožinić za naš radio.

Na festivalu će biti i štand Radija 021, na kom će se kuvati tradicionalna jela, a sredstva od prodaje će ići u humanitarni fond za decu obolelu od Batenove bolesti.

"Vojvodina fest" neće biti jedino dešavanje na Štrandu u subotu, jer se u isto vreme održava i salsa veče. Taj program će se odvijati od 21:30 do 22 časa na prostoru iza velike bine. (M.S.)

  • milenko

    03.09.2011 20:34
    bio sam
    Bio sam, a mogao sam i da ne dodjem i ne bih nista propustio. Od one manifestacije pod pokroviteljstvu US aida koja je bila prava ni ove kao ni prosle godine nije bilo nista. Malo mesta za sesti, ponuda oskudna, prasina ispod mosta ..... ali trude se i mozda se mozemo nadati boljem
  • BOCO

    02.09.2011 20:34
    DIVNO
    sve je ovo lepo, samo ako organizacija bude kao prosle godine bolje da i ne dolazimo.
  • C_A

    02.09.2011 12:45
    Divno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti