Psi lutalice napali dečaka

Psi lutalice u četvrtak su, oko 11 sati, u Ulici Marije Bursać na Adicama napali devetogodišnjeg dečaka.

Psi lutalice u četvrtak su, oko 11 sati, u Ulici Marije Bursać na Adicama napali devetogodišnjeg dečaka.

Dva psa nasrnula su na dete i pokidala mu školski ranac, a mališan je uspeo da se odbrani. Otac dečaka Goran Popović je za Dnevnik rekao da se ista situacija desila i prošle godine, kada su lutalice izujedale ovo dete.

Popović kaže da ovu ulicu već duže vreme opsedaju čopori pasa, koji su se tu nastanili i ima ih sve više. Navodi da su nekoliko puta prijavljivali to nadležnima, ali da niko nije došao ih skloni sa ulice.

  • 05.09.2011 11:15
    @NEMOĆNA
    Obratite se nekom veterinaru, najbolje nekom prijatelju (čitaj traži vezu među veterinarima po mogućstvu inspektor ili neka budža) i neka on to reši, tj. neka potvrdi da je životinja opasna i da se drži na neodgovarajući način, njega ne bi smeli da ignorišu. Čak i da je nemate (vezu) ipak se obratite veterinarskoj inpekciji. Ili idite u policiju (ne komunalnu, jer ste rekli da nije bilo efekta,to više nije u njihovoj nadležnosti) i podnesite krivičnu prijavu. Neodgovorno držanje opasne životinje, koliko znam, podleže krivičnom zakonu, to je ugrožavanje bezbednosti, čak i života. Pozdrav.
  • NEMOĆNA

    04.09.2011 19:51
    POSLE 3 UZASTOPNE PRIJAVE KOMUNALNOJ INSPEKCIJI
    DA NAREDE VLASNIKU PSA I DA GA KAZNE ŠTO GA DRŽI NA ULICI /IAKO IMA OGROMNO DVORIŠTE/
    NE ZNAM ŠTA URADITI POŠTO STALNO NAPADA DECU, KOLA, BICIKLISTE ITD. NARAVNO POSTOJI ONAJ NEHUMAN NAČIN /DA SE ISTI OTRUJE/ PRE NEGO ŠTO
    NEKO NASTRADA OD NJEGA JER ON IMA PREKO 50 KG.
    A GOSPODIN VLASNIK OPET NEĆE BITI KRIV JER JE
    IMUĆAN I ... MA ODBRANIĆE SE ON EVRIMA.A NAMA PREOSTAJE DA STREPIMO ILI DA NOSIMO MOTKU SA
    SOBOM.
    IMATE LI NEKU IDEJU DA SPREČIMO EVENTUALNU
    NESREĆU ?
  • miimii

    03.09.2011 16:26
    Nista novo u Kisacu...Pasa lutalica na svakom koraku..Kad se setamo 6 idu za nama...A da ne kazem koliko sretnemo usput.Bilo je slucajeva da su napali nazalost malu decu,i podnete su prijave ali izgleda da to niko ne gleda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti