Sremska strana ceo dan bez vode

Cela sremska strana grada, Petrovaradin, Sremska Kamenica i Sremski Karlovci, juče je ceo dan bila bez vode zbog pucanja glavnog magistralnog dovodnika.  
Cela sremska strana grada, Petrovaradin, Sremska Kamenica i Sremski Karlovci, juče je ceo dan bila bez vode zbog pucanja glavnog magistralnog dovodnika u Štrosmajerovoj ulici u Petrovaradinu.

 

Dovodnik vode je pukao u noći između subote i nedelje, jer je cev bila stara, kažu  u  "Vodovodu" i dodaju da su njihovi majstori ceo dan radili na otklanjanju havarije.

Na teren su bile poslate cisterne vode, kako bi građanima ovih sremskih naselja bilo olakšano podnošenje tropskih vrućina.

  • Valerija

    05.09.2011 09:00
    Alo majstori, Petrovaradin dobio vodu, Trandzament takodje sledeci na redu je Kamenica ali Sremska to je tu iza coska, a ne prema Nisu
  • Goran Petkovic

    05.09.2011 06:39
    Havarija
    A Bukovac niko ga ni ne spominje a 05.09.2011u 8.00 jos nema vode..............
  • Aleksandarsrbin

    05.09.2011 06:39
    Sramota
    Dje je bre BUKOVAC , ljudi mi nemamo vode vec 2 dana, bando neopevana,nije problem u kvaru nego u lazima , desi se , majstori daju sve od sebe da ga oprave ali zato vlastodrsci laze da stize voda do 18.00 u nedelju, sram da vas bude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti