Direktorica negira zloupotrebu položaja

Optužbe Srpske napredne stranke, da je zloupotrebila funkciju i novcem "Vojvodinašuma" kupila stan, direktorica tog pokrajinskog predzeća, Marta Takač, odbacila je kao apsolutno neistinite.
Optužbe Srpske napredne stranke, da je zloupotrebila funkciju i novcem "Vojvodinašuma" kupila stan, direktorica tog pokrajinskog predzeća, Marta Takač, odbacila je kao apsolutno neistinite.

U saopštenju "Vojvodinašuma" navodi se da se svi poslovi koje ovo preduzeće obavlja, sprovode u skladu s važećim zakonima. Dodaju da kompletna dokumentacija preduzeća stoji na raspolaganju nadležnim državnim organima, te da se njome potvrđuje legalnost rada "Vojvodinašuma".

Podsetimo da je predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, optužio je direktoricu "Vojvodinašuma", za zloupotrebu službenog položaja, jer je, kako tvrdi, novcem tog pokrajinskog javnog preduzeća kupila stan. Vučević je javno pokazao kopiju ugovora iz avgusta prošle godine, između "Vojvodinašuma" i novosadskog "Agrogloba" (Agroglobe), o javnoj nabavci semenske robe, koja je, kako je naveo, plaćena po znatno višim cenama od tržišnih.

On dodaje da je još problematičnije što je Marta Takač, nekoliko nedelja nakon zaključenja ovog ugovora, kupila stan baš od suvlasnika i direktora novosadske firme "Agroglob", Božidara Kostića. (D.S.)
  • biljana

    11.09.2011 17:53
    ma dali je moguće!
    Baš me čudi da bi tako #poštena,stručna,apolitična# osoba uradila tako nešto. Oteravši ,,nepodobne,, u kolektivu je zavladala atmosfera straha i neizvesnosti a time je i trasirala sebi put da radi šta hoće i da joj pod određenim pokroviteljstvom niko ništa ne može.
    Bilo je pitanje dana kada će klupko da se odmota i na videlo izađu još mnoge zloupotrebe koje se tiču lovstva.
  • panonski čančić

    07.09.2011 08:16
    ko gubi ima pravo i da se ljuti...
    dok vi tu laprdate,oni i dalje besomucno otimaju bez ikakvih konsekvenci,pa nek se vidi ko u toj prici gubi a ko dobija???
  • the lalosh

    05.09.2011 10:35
    @Pera
    Slažem se 99%.
    Samo ne mogu da se složim i u vezi konkretne osobe jer je ne poznajem. Ali to ne znači i da nisi u pravu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti