Voda konačno stigla u večernjim satima

Iako je bilo najavljeno da će voda na Novo naselje i delove Telepa u sredu doći do 18 časova, slavine su ostale suve da kasnih sati.    
Iako je bilo najavljeno da će voda na Novo naselje i delove Telepa u sredu doći do 18 časova, slavine su ostale suve da kasnih sati. Portparol  JKP "Vodovod i kanalizacija", Davor Santrač tvrdio je da je voda u domove na Novom naselju stigla još u 21h, ali se to desilo tek dva sata kasnije. Sugrađani kojima je stigla voda, javljaju da je bila mutna i muljevita.

Voda je nestala u ranim jutarnjim satima zbog, kako je saopšteno iz Vodovoda, planiranih radova na mreži. Menjane su stare cevi na Bulevaru Slobodana Jovanovića. Autocisterne sa pitkom vodom bile su ispred Doma zdravlja, Gerontološkog centra i ulaza broj 2 na Bulevaru Slobodana Jovanovića. Sem Naselja, vode nije bilo ni u više ulica na Telepu što znači da je na 34 stepena bez vode bilo oko 50.000 Novosađana.

Istovremeno, iz Toplane je najavljeno da stanovnici Novog naselja, Satelita, Detelinare, Avijatičarskog naselja i Sajma u četvrtak od 8 do 15 časova neće imati tople vode.

  • Mića K.

    19.09.2011 03:59
    nemoj nas
    Druže Belajac zezaj ti Gligorija a ne nas građane varoši novosadske.
  • Bonžita

    19.09.2011 03:50
    Ako se pitate gde dotični živi znajte da je živeo kod babe (tašte) pre mandata a gde će živeti videćemo,taj časni i pošteni se sigurno dobro materijalno podgojio, mada najpriličnije bi mu pristajao KPZ za sve uspehe u rukovođenju vodovodom i maltretiranju građana Novog Sada. Sve je bliže dan kada će građani svatiti ko je bio na čelu najvažnijeg komunalnog sistema grada, u koji se geograf razume kao Mara u kriv kišobran, a tek su mu prvi saradnici od zla oca i gore majke, za opservaciju policije i psihijatrije.
  • Mita

    17.09.2011 19:37
    Ne obayiru se oni na potpise, bitno je sačuvati fotelje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.