Spens nije prava adresa

Uprava Spensa ima mali uticaj kada je reč o raspodeli termina za treninge u dvoranama Spensa, kaže za Radio 021 direktor ovog gradskog preduzeća, Zvonimir Kaprocki.
On je, reagujući na primedbe pojedinih roditelja da je neprimereno da se deci za treninge dodeljuju kasni večernji termini, izjavio da je to prvenstveno pitanje za sportske klubove.

"Sportski klubovi u okviru trenažnog vremena sami raspoređuju satnici onako kako oni misle da treba", kaže direktor Spensa.

Kada će koji sportski klub dobiti termin za korišćenje dvorana na Spensu, zavisi od gradske Uprave za sport, kojoj se podnose zahtevi za broj sati treninga, objašnjava Kaprocki: "Trenažni prostor u određenom vremenu je finansiran od strane Grada kroz tekuće subvencije i raspoređen je na sportske klubove".

On dodaje da Spens određuje raspodelu samo za termine koje nije rezervisala gradska Upava za sport.

  • mama

    03.03.2010 01:28
    opet niko
    bla bla
    naravno da i oni odlucuju kome kad idu koji termini jer kako ce da pokupe kajmak...
    jeste da je sve vise praznih butika ali zato mali prvacici imaju treninge od 20h pa ko prezivi
  • staracstol

    03.03.2010 01:10
    E Rodni brljavce...
  • nslala

    02.03.2010 13:23
    znači
    nije g17 nego je liga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti